Verbeter je bedrijfsprocessen
met Odoo apps

Odoo is een open source ERP-systeem dat een breed scala aan bedrijfsapplicaties biedt. Deze apps zijn volledig met elkaar geïntegreerd, waardoor je altijd en overal inzicht hebt in alle relevante informatie. Hieronder vind je een greep uit het aanbod van Odoo apps en wat ze precies betekenen.

De verschillende Odoo apps

Odoo heeft verschillende apps en is modulair opgebouwd. Dat betekent dat je alleen de modules hoeft te implementeren die je nodig hebt. Je kan ook op elk moment een extra Odoo-module toevoegen of aanpassen. Hieronder geven we je een overzicht van de bestaande Odoo applicaties en wat dat betekent voor jou.

CRM

Met de relatiebeheer module van Odoo kun je alle relaties en contacten van jouw bedrijf gemakkelijk beheren en segmenteren. 

Boekhouden

De Boekhoudingsmodule van Odoo geeft een duidelijk overzicht van je inkomsten en uitgaven die van essentieel belang zijn om goed te kunnen sturen.

Inkoopbeheer

Krijg nu een eenvoudig en duidelijk overzicht van jouw leveranciers en inkooporders met Odoo Inkoopbeheer.

Projecten

Sleep jouw taken in de juiste fase, dankzij de handige sleep-en-plaats-weergave.

Website

Bouw met de Odoo Websitebuilder heel eenvoudig een SEO-vriendelijke en professionele website.

Voorraadbeheer

Beheer jouw magazijn, richt deze efficiënt in en krijg direct inzicht in de voorraadaantallen. Verbeter zo je bevoorradingsmethode.

Timesheets

Houd nu in detail jouw uren bij per activiteit. Werk zowel offline als online met deze module zonder dat er gegevens verloren gaan.

POS

Beheer je klantrelaties gemakkelijk met Odoo POS. Jouw kassa is met deze module compatibel met elk apparaat.


MRP

Vind alles wat je nodig hebt in één softwarepakket. Bekijk je stock en plan het hele productproces.


"Als consultant zien wij bij onze klanten dat Odoo een hoog rendement oplevert. Medewerkers zijn enthousiast over het gebruiksvriendelijke systeem en de mogelijkheden die het biedt. Dit leidt tot een tevreden management en collega's."

   Koen Vranken Dynapps Business Consultant

Extra tools van Odoo

Naast de voornaamste Odoo applicaties zijn er verschillende Odoo tools die jouw bedrijfsprocessen verder vergemakkelijken. In het totaal heeft Odoo meer dan 30 hoofdapplicaties, we halen er nog een aantal relevante tools uit.

Facturatie

Met deze app kun je binnen enkele seconden duidelijke, professionele en volledige facturen maken. Deze module staat in verbinding met zowel inkoop- als verkoopprocessen.


Meer info

Ondertekenen

Snel en efficiënt documenten laten ondertekenen zonder te printen en te scannen? Dat kan nu met deze module. Zo raak je niets meer kwijt door alles digitaal op te slaan.


Meer info

Verlof

Deze app biedt je overzicht over welke werknemers wel en niet aanwezig zijn. Maximaliseer uw productiviteit door met deze gegevens goed vooruit te plannen.


Meer info

Helpdesk

Optimaliseer de productiviteit van jouw bedrijf met de Odoo Helpdesk. Laat acties automatiseren en krijg een duidelijk overzicht van de afhandelingsfase van tickets. 


Meer info

Declaratie

Krijg een duidelijk beeld van hoeveel geld wordt uitgegeven per werknemer en waaraan. Bovendien hoef je geen bonnen meer te bewaren. Regel het nu via deze module.


Meer info

Beoordeling

Een handige tool om beoordelingen van medewerkers te verzamelen. Die kunnen worden gebruikt om de tevredenheid van medewerkers te meten en nieuwe kansen te identificeren.


Meer info

Waarom kiezen voor Odoo

Odoo is een CRM-systeem dat verschillende voordelen aanbiedt, waaronder:

1
Geïntegreerd systeem

Alle apps zijn volledig met elkaar geïntegreerd, waardoor je altijd en overal inzicht hebt in alle relevante informatie.

2
Open source

Odoo is open source software, waardoor je de software kunt aanpassen aan de behoeften van jouw bedrijf.

3
Betaalbaar

Odoo is een betaalbare oplossing voor MKB-bedrijven.

Ontdek zelf de voordelen van Odoo

Gedaan met verschillende softwaretoepassingen. Met Odoo verbeter je je efficiëntie en verlaag je je kosten.