Helpdesk in Odoo

Klanttevredenheid is de sleutel tot succes voor elk bedrijf. Goede klantenservice helpt om klanten tevreden te houden, waardoor ze eerder terugkomen en meer aankopen doen. Odoo Helpdesk is een krachtige tool die jou kan helpen om jouw klantenservice te verbeteren.


 

Overzichtelijk en efficiënt ticketbeheer

Odoo Helpdesk biedt een duidelijk en efficiënt overzicht van alle tickets die binnenkomen. Met een kanban weergave kunt u in één oogopslag zien hoeveel tickets er zijn, welke werknemer ervoor is aangewezen en in welke afhandelingsfase ze zich bevinden.


Slimme selfservice voor optimale klantondersteuning

Met de selfservice-functie kunt u een kennisbank opzetten met FAQ's, video's en andere informatie die uw klanten kunnen helpen om hun eigen problemen op te lossen.

Als een klant een vraag heeft die niet in de kennisbank wordt beantwoord, wordt hij of zij automatisch gelinkt aan een ticket. Dit zorgt ervoor dat jouw ondersteuningsteam altijd op de hoogte is van jouw klantenbehoeften.


 


Productiviteit verhogen met automatisering

Met SLA-regels kunt u acties automatisch uitvoeren, zoals het verzenden van e-mails of het aanpassen van de status van een ticket. Odoo Helpdesk biedt ook een LiveChat-functie waarmee u klanten direct kunt helpen. Door vooraf antwoorden op te stellen, kunt u snel en efficiënt reageren op vragen.Meer over Helpdesk 

 
 


Samen aan de slag met Helpdesk in Odoo?

Bij Dynapps hebben we de expertise in huis om jouw bedrijfsprocessen tot een hoger niveau te tillen. Boek nu je afspraak met een van onze experts.