Odoo LIMS

Ontdek de kracht van het Odoo Laboratory Information Management System (LIMS) door Dynapps. Onze geavanceerde software stelt laboratoria in staat om naadloos operaties te beheren, samples te managen en data te stroomlijnen. Met Odoo LIMS kan je naadloos processen automatiseren, data integreren en samples en bijbehorende gegevens efficiënt beheren - alles binnen de uitgebreide Odoo-suite.

 
 


Eén platform, volledig geïntegreerd

Odoo LIMS door Dynapps onderscheidt zich als de meest uitgebreide oplossing op de markt, waarbij het volledige spectrum van managementtoepassingen naadloos geïntegreerd is in Odoo. Met modules als CRM, verkoop, inkoop, voorraadbeheer, productie, facturatie, boekhouding, onderhoud, kwaliteitscontrole, helpdesk, projectbeheer en meer, maakt onze LIMS-oplossing gebruik van de kracht van het Odoo-ecosysteem.

  • Sample managementOdoo LIMS stelt u in staat om monsters gedurende de hele analysecyclus bij te houden.
    zonder fysieke papieren sporen of aparte spreadsheets nodig te hebben.
  • Trade flow management: Beheer de volledige commerciële stroom met Odoo LIMS,
    van verzoeken en offertes tot facturering en boekhouding.
  • Conform normering: Odoo LIMS voldoet volledig aan accreditatienormen zoals ISO/IEC 17025, ISO 15189,
    en andere referentienormen zoals CFR 21 PART 11, Eudralex.
 
 


Alles in 1, met Odoo

Wist je dat we al jouw software en hardware naadloos kunnen integreren? We kunnen al jouw programma's en apparaten verbinden die je nodig hebt om je bedrijf efficiënt te runnen in een mum van tijd.


Odoo LIMS
door Dynapps

Odoo LIMS werd oorspronkelijk ontwikkeld door LogicaSoft, pionier en wereldleider in Odoo LIMS. Sinds december 2023 is LogicaSoft onderdeel van Dynapps. Samen werken we aan de verdere ontwikkeling van Odoo LIMS.

Meer info