E-commerce
in Odoo

Zorg ervoor dat het opzetten en beheren van jouw online winkel moeiteloos verloopt. Met Odoo's modules voor e-commerce kun je effectieve verkoopstrategieën implementeren, naadloos producten en stock beheren, betalingen beheren en geavanceerde analyses en rapporten genereren. Hierdoor kun je je bedrijf optimaliseren, conversies maximaliseren en je klanten aangename winkelervaringen bieden.

Product- en stockbeheer

Met Odoo's e-commerce modules kan je jouw producten en varianten moeiteloos beheren. Deze module laat je productinformatie, afbeeldingen, prijzen en voorraadniveaus bijwerken, evenals productattributen en varianten beheren. Zo kan je jouw productcatalogus op een flexibele en georganiseerde manier beheren, waardoor je snel en efficiënt kan reageren op veranderende marktvraag en klantbehoeften.

Verkoop- en promotietools

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden voor verkoopbeheer en promoties met Odoo's e-commerce modules. Je kan zelf gewenste kortingsregels en promotiecampagnes instellen, waaronder prijskortingen, kortingscodes, gratis verzending en meer. Met deze tools kan je klanten aantrekken, conversies stimuleren en loyaliteit opbouwen. Bovendien biedt deze module de optie om cross- en upselling te promoten door gerelateerde producten en aanbevelingen te tonen.

Betalingen

Bied jouw klanten vanaf nu naadloze en beveiligde betaalervaringen aan in Odoo. Het platform ondersteunt integraties met populaire betalingsgateways zoals PayPal, Stripe en Adyen, waardoor klanten veilig kunnen betalen met hun voorkeursmethode. Bovendien is er ook de mogelijkheid om offline betalingen, bankoverschrijvingen en betaling bij aflevering te accepteren.

Rapportage en analyses

Maak gebruik van de handige en uitgebreide rapportage- en analysefuncties in Odoo. Zo kan je verkoopstatistieken, bestelanalyses, klantgedrag en productprestaties in realtime volgen. Dit laat jouw bedrijf toe om trends te identificeren, prestaties te evalueren en datagestuurde beslissingen te nemen om zo je e-commerceactiviteiten te optimaliseren. Bovendien kan je aangepaste rapporten maken en planningen instellen om regelmatig updates te ontvangen. 

Samen aan de slag met e-commerce in Odoo?

Bij Dynapps hebben we de expertise in huis om jouw diensten tot een hoger niveau te tillen. Boek nu je afspraak met een van onze experts.