Business
intelligence

Wij begrijpen als geen ander hoe cruciaal het is om in een snel veranderende omgeving weloverwogen beslissingen te nemen. Daarom stellen we onze geavanceerde oplossingen voor om uw business intelligence (BI) te versterken. Dankzij deze oplossingen kunt u diepgaandere inzichten uit uw data verkrijgen, waardoor u sneller, effectiever en beter strategische én operationele beslissingen kunt nemen.


1. Odoo Cross-App Dashboard

Een pragmatische oplossing voor verbeterde zichtbaarheid, analyse en rapportage over de Odoo applicaties heen.

Leer meer

2. Power BI

Een krachtige combinatie van Odoo en Microsoft Power BI, met naadloze integratiemogelijkheden tussen beide systemen.

Leer meer

3. Datamigratie

Via datamigratie zorgen we voor een naadloze overdracht van de bestaande gegevens vanuit uw huidige systemen naar Odoo.

Leer meer

1. Odoo Cross-App Dashboard

Het Odoo Cross-App Dashboard van Dynapps is een pragmatische oplossing op maat gemaakt voor gebruikers die verbeterde zichtbaarheid van gegevens binnen het Odoo-platform zoeken. Deze module maakt efficiënte gegevensrapportage mogelijk over verschillende Odoo-apps en integreert naadloos met het Odoo-framework. Onze module biedt toegankelijke inzichten via grafieken, tabellen en cards / KPI’s en verbetert de efficiëntie van de gebruiker door het aantal klikken drastisch te minimaliseren.

2. Power BI

Wij bieden een krachtige combinatie van Odoo en Microsoft Power BI. Onze expertise omvat een grondig begrip van Odoo-databases, bekwaamheid in verschillende zakelijke scenario's en processen, en de mogelijkheid om deze twee systemen naadloos te integreren.

3. Datamigratie (ETL)

 Via datamigratie (ETL) stellen we u in staat om bestaande gegevens naadloos over te zetten van uw huidige systemen naar Odoo. Onze experts beoordelen, extraheren, transformeren en valideren uw gegevens, waardoor de nauwkeurigheid en integriteit ervan worden gewaarborgd. We bieden zorgvuldige gegevenskoppeling, grondige testen en uitgebreide documentatie.

ISO 27001-certificering

Bij Dynapps begrijpen wij het belang van dataveiligheid. We behaalden daarom de ISO 27001-certificering. Zo voldoen we aan dé wereldwijde standaard voor informatiebeveiliging. Een erkenning die we met trots - en als énige Odoo implementatiepartner - dragen.

Lees meer

ISO27001

Voor wie we het doen

Ben jij een innovatief bedrijf dat klaar is om te groeien? Wij helpen je graag om meer structuur in je bedrijf te brengen, zodat jij je kan richten op je bedrijfsvoering. Odoo heeft tal van softwaremodules voor KMO's en grote organisaties. Omdat het invoeren van een ERP-systeem een intensief proces is, begeleiden we elke betrokken medewerker. Zo garanderen we een soepele integratie.


Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Jouw bedrijfsbeheer efficiënter en inzichtelijker maken, doen we graag samen met jou. Met ervaring in diverse sectoren en branches weten we perfect hoe we je het beste kunnen helpen. Zo kan jij focussen op wat er echt toe doet.