Projecten
in Odoo

Odoo laat je activiteiten automatiseren, taken plannen en analyseren wat er speelt binnen jouw team. 
Van projectopvolging tot tijdregistratie en helpdesk, Odoo is de alles-in-één project management 
tool die jou helpt om projecten tot in de puntjes te plannen.


Project management

Plan je teams in voor projecten gebaseerd op beschikbaarheid van je werknemers, met prognoses gebaseerd op vergelijkbare projecten. Schat je deadlines nauwkeuriger in en vergelijk prognoses met urenstaten voor een hoger rendement.

Met Odoo project management software deel je makkelijk documenten en taken en verbeter je de samenwerking tussen je medewerkers. Voeg notities en bestanden toe aan een taak, zodat iedereen altijd op de hoogte is.

Tijdsregistratie

Of je nu een klein bedrijf runt, een freelance professional bent, of medewerkers aanstuurt op verschillende locaties - je tijdregistratiesysteem moet altijd up to date zijn. Houd de tijdregistratie van je personeel bij vanaf ieder apparaat, online of offline, waar je ook bent.

Helpdesk

Krijg direct een overzicht van de workload van je team met de duidelijke kanbanweergave. In de agile helpdesk kan je team klantentickets volgen, prioriteren en oplossen. Deel de tickets in zoals jij dat wilt, genereer sjablonen met de meest voorkomende antwoorden en automatiseer e-mails voor een snelle klantenservice.

Laat Odoo - gebaseerd op je zelfgekozen SLA-regels - automatisch acties uitvoeren in het helpdesk ticketing systeem. De Odoo helpdesk is geoptimaliseerd om de productiviteit van je team te verhogen, zodat zij kunnen focussen op wat echt aandacht nodig heeft.

Samen aan de slag met projecten in Odoo?

Verhoog de efficiëntie van je projecten en verbeter de samenwerking tussen je medewerkers door een duidelijke verdeling van de taken en een overzichtelijke workflow. Bij Dynapps hebben we de expertise in huis om jouw project management tot een hoger niveau te tillen.