Diensten
in Odoo

Beheer je aangeboden diensten in Odoo. Houd je team op schema, beheer eenvoudig projecten en hun rendement.
Factureer urenstaten en behoud een helder overzicht. Bied een uitstekende klantenservice met Odoo's field service en helpdesk. 

Projectbeheer 

Dankzij Projectbeheer in Odoo kun je moeiteloos projecten en taken organiseren, plannen en analyseren. De module biedt de mogelijkheid om taken toe te wijzen aan je team, notities en bestanden toe te voegen, en data te analyseren met behulp van diverse visuele interfaces en geavanceerde zoek- en filtermogelijkheden. 

Timesheets (urenstaat)

De Urenstaat in Odoo biedt een breed scala aan voordelen om de voortgang van je team bij te houden, marges te maximaliseren en projecten winstgevend te maken. Tegelijkertijd kun je moeiteloos heldere en eenvoudige urenstaten naar klanten factureren. Met deze krachtige functie krijg je een visueel overzicht van de vooruitgang van je team voor elk project of elke taak.

Field service

Met Odoo's Field Service module kunnen medewerkers die onderweg zijn gemakkelijk hun werk plannen en beheren. Deze gebruiksvriendelijke module biedt tools voor planning, tijdsregistratie, het opstellen van werkbonnen en facturatie. Odoo werktopelkapparaat dat verbonden is met internet. Dit betekent dat je geen software hoeft te installeren, met een webbrowser kan je meteen aan de slag! 

Help desk

Odoo Helpdesk vereenvoudigt het volgen, prioriteren en oplossen van tickets. Met de kanbanweergave kun je tickets naar wens organiseren. Je krijgt direct inzicht in de workload van je team en kunt de status van tickets controleren op basis van SLA-regels. Bereik klanten via e-mail, websiteformulieren en live chat, en verzeker zo een uitstekende klantenservice!

Afspraken

Met de Afspraken module van Odoo kun je gemakkelijk je agenda en afspraken beheren. Klanten kunnen zelf afspraken maken op elk gewenst moment, op de door jou aangegeven uren. Integreer eenvoudig de afspraaklinks op je website, in je e-mailhandtekening of via sociale media en zie hoe je agenda automatisch gevuld wordt.

Samen aan de slag met diensten in Odoo?

Bij Dynapps hebben we de expertise in huis om jouw diensten tot een hoger niveau te tillen. Boek nu je afspraak met een van onze experts.