Odoo Evaluatie

Evalueer je prestatiebeoordelingen vanaf nu eenvoudig met de Odoo Evaluatie app. Zo kunnen jouw werknemers regelmatig feedback vragen en krijgen. De ideale tool om jouw personeelsbeoordelingen te verbeteren.


 

Volg jouw evaluaties eenvoudig op

Met de Odoo Declaratie module kun je bonnen eenvoudig scannen en toevoegen aan je declaraties. Zo raak je ze nooit meer kwijt. Maak een foto van de bon met je telefoon en stuur deze naar een aangewezen e-mailadres. Je kunt je declaraties dus overal indienen.


Een overzichtelijke agenda

Je hoeft jouw evaluaties en beoordelingen nooit meer te vergeten. Met de Odoo Evaluatie app krijgt iedere werknemer een melding wanneer het tijd is om een evaluatie in te vullen. Daarnaast kan je herinneringen uitsturen vanuit de Odoo interface.


 


Gedetailleerde rapporten

Odoo Evaluatie genereert gedetailleerde rapporten die bedrijven kunnen gebruiken om hun personeelsprestaties te volgen en te verbeteren. Je kan met één klik van elke evaluatie een afdrukbare PDF maken.Samen aan de slag met beoordelingen in Odoo?

Bij Dynapps hebben we de expertise in huis om jouw bedrijfsprocessen tot een hoger niveau te tillen. Boek nu je afspraak met een van onze experts.