Websites
in Odoo

Kiezen voor een website, webshop of beide in Odoo? Dat kan met de geavanceerde webmodule. Hierin creëer je de website die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen, met behulp van herbruikbare bouwblokken. Inclusief klantenportaal, SEO optimalisatie, hosting en een domeinnaam.

 
 

Website bouwen

Dankzij Odoo is een website maken geen opgave. Geen technische kennis of developers nodig, want met het drag & drop systeem bouw je snel zelf een website of webshop met de beschikbare bouwblokken. Odoo websites werken perfect op ieder scherm, en zijn te optimaliseren voor SEO.

E-commerce

E-commerce is niet enkel een aantrekkelijke webshop lanceren, maar vooral een performant backoffice systeem voorzien. Dit is het fundament van jouw webshop. De e-commercemodule stelt je in staat om je voorraad automatisch te beheren, bestellingen te verwerken en verzending en facturering af te handelen, allemaal vanuit één platform.

Integreer verschillende online betaalsystemen en verzendservices en volg je pakketten direct vanuit Odoo. In uitgebreide klantportalen organiseer je klantgegevens voor bestellingen en claims. Aan de klantzijde kunnen klanten vanaf één enkele locatie facturen en leveringsbonnen downloaden en verzendingen volgen.

Samen aan de slag met je website in Odoo?

Bij Dynapps hebben we de expertise in huis om jouw website of webshop tot een hoger niveau te tillen. Boek nu je afspraak met een van onze experts.