Personeelsbeheer
in Odoo

Met Odoo's personeelsbeheer heb je alle personeelszaken op één centrale locatie. Registreer eenvoudig werktijden, beheer afwezigheden, stroomlijn je wervings- en onboardingsproces en optimaliseer je wagenpark. Alles wat je nodig hebt voor efficiënte opvolging van je personeelszaken vind je hier.

Personeelsbeheer 

De Odoo Personeelsbeheer module biedt een uitgebreid scala aan functies om alle aspecten van personeelsbeheer te ondersteunen. Van het aannemen en onboarden van nieuwe medewerkers tot het bijhouden van hun prestaties en ontwikkeling, Odoo biedt een centrale hub waarin je alle HR-gerelateerde processen kunt beheren.

Werving en selectie

Optimaliseer je werving en selectieproces met Odoo. Maak een aantrekkelijke jobpagina, promoot vacatures en beheer moeiteloos sollicitaties. Volg elke vacature en sollicitant nauwlettend op en bouw een database op met vaardigheden en profielen, inclusief geïndexeerde documenten. 

Afwezigheden 

Met Odoo's personeelsbeheer houd je eenvoudig de vakantie- en ziektedagen van werknemers bij. Werknemers dienen aanvragen in, die managers snel beoordelen en goedkeuren. Managers hebben een overzicht van aan- en afwezigheden in hun team, waardoor een georganiseerde taakverdeling mogelijk is. Rapporten kunnen met één klik gegenereerd worden en bieden inzicht in verlofaanvragen per type, werknemer en afdeling. Statistieken helpen bij het plannen en het garanderen van maximale productiviteit.

Wagenpark

Met Odoo wordt het beheren van je wagenpark eenvoudig gemaakt. Je hebt geen apart trackingsysteem nodig. Met slechts een paar muisklikken kun je je wagenpark nauwlettend volgen via de slimme app van Odoo. Beheer alles moeiteloos met ons gebruiksvriendelijke administratiesysteem, inclusief het brandstoflogboek, kosten en andere essentiële functies voor het beheer van je bedrijfswagens.

Samen aan de slag met personeelsbeheer in Odoo?

Bij Dynapps hebben we de expertise in huis om jouw personeelsbeheer tot een hoger niveau te tillen. Boek nu je afspraak met een van onze experts.