CRM in Odoo

Door een goede relatie met uw klanten op te bouwen, kunt u hun loyaliteit vergroten, uw verkoopkansen verhogen en uw winstgevendheid verbeteren. Odoo CRM is een open source CRM-softwarepakket dat bedrijven helpt om hun klantenrelaties te verbeteren. Het biedt een breed scala aan functies, waaronder leadgeneratie, verkoopbeheer, klantenondersteuning en rapportagemogelijkheden.

Pipeline dashboard

De Odoo-pijplijnmanagementfunctie is een intuïtieve tool die bedrijven kan helpen om hun verkoopprestaties te verbeteren. De drag-and-drop-optie, rapportagemogelijkheden en automatische toewijzing maken het een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier om leads en opportunities te beheren.

Eenvoudige communicatie

Stuur en ontvang direct mails vanuit Odoo naar én van je contacten. Registreer telefoon- en bezoeknotities of attendeer teamleden door taken aan te maken.

Eenvoudige offertes aanmaken 

Odoo biedt een gebruiksvriendelijke interface voor het aanmaken van offertes. Met een paar klikken kunt u een offerte maken die er professioneel uitziet en alle relevante informatie bevat. Odoo genereert op basis van jouw voorkeuren automatisch een professionele offerte in PDF-formaat. U kunt deze offerte vervolgens naar uw klant verzenden.


Gedetailleerde klantinformatie

Automatiseer parameters op relatieniveau. Zoals prijsafspraken, betalingscondities en fiscale positie. Zo voorkom je fouten tijdens je verkoop- of inkoopproces.

Acties plannen met de notifier

Plan acties als bellen, offertes maken of e-mailen voor jezelf of teamleden. De notifier herinnert je aan een activiteit. Zo verliest Odoo jouw acties nooit uit het oog!

 
 


Samen aan de slag met diensten in Odoo?

Bij Dynapps hebben we de expertise in huis om jouw diensten tot een hoger niveau te tillen. Boek nu je afspraak met een van onze experts.