Sales
in Odoo

Kies voor een volledig geïntegreerde verkooptoepassing door verschillende Odoo-oplossingen te combineren.
De sales module laat je toe om makkelijker offertes en contracten te verzenden en automatiseren. Het Odoo CRM biedt de mogelijkheid om leads te maximaliseren en klantenrelaties te beheren.

CRM

Informatie over je klanten op een gecentraliseerd platform is van cruciaal belang voor het succes van de hele organisatie. Dynapps zorgt samen met Odoo dat iedereen binnen jouw bedrijf over een actueel klantdossier beschikt. Volg leads, rond verkoopkansen af en krijg nauwkeurige prognoses.

Meer info

Kassa

Makkelijk op te zetten, nog makkelijker in gebruik. Dit flexibele POS-systeem is geschikt voor elk apparaat en voor elke winkel. Een slimme interface is volledig te configureren naargelang jouw behoeften. Het kassasysteem is online en offline te gebruiken.

Verkoop

Verzend heldere prijsopgaven met Odoo. Voeg productomschrijvingen of extra informatie toe door simpelweg bouwstenen te slepen en plaatsen. Bespaar nog meer tijd door je klanten de mogelijkheid te geven om eenvoudig offertes, orders of leveringsbonnen te bekijken en tekenen.

Meer info

Samen aan de slag met sales in Odoo?

Bij Dynapps hebben we de expertise in huis om jouw sales tot een hoger niveau te tillen. Boek nu je afspraak met een van onze experts.