Finance
in Odoo

Met Odoo kan je offertes, orders, facturen en verzendingen beheren. Snel en digitaal. Analyseer klantgegevens, houd de dagelijkse onkosten van werknemers bij en integreer met andere Odoo-apps voor een gestroomlijnde digitale afhandeling van jouw financiën.

 

Facturatie

Met het statusoverzicht volg je vlot drafts, betaalde en onbetaalde facturen op. Leg automatisch alle transacties van je bankrekeningen vast door je bankafschriften te importeren en af te letteren. Krijg meer inzicht in je business door je data te analyseren. Dynamische en persoonlijke dashboards bieden je in een oogwenk alle essentiële informatie.

Boekhouding

Boekhouden een tijdrovende klus? Vanaf nu niet meer: met de Odoo boekhoudsoftware van Dynapps kies ook jij voor een geautomatiseerde boekhouding. Synchroniseer je bankafschriften automatisch met je bank of importeer bestanden en bespaar tijd doordat 95% van het afletteren automatisch gebeurt. Beheer ook je leveranciersfacturen en krijg een duidelijke prognose van toekomstige vorderingen.

Business Intelligence

Naast het aanmaken van automatische facturen van verkooporders en leveringen, kun je met de Odoo boekhoudtool ook follow-ups automatiseren en herinneringen aan debiteuren instellen. Ontdek de dynamische rapportagemogelijkheden wanneer je in een handomdraai de resultatenrekening, een balans of cashflowoverzicht opmaakt.

Samen aan de slag met finance in Odoo?

Bij Dynapps hebben we de expertise in huis om jouw financieel beheer tot een hoger niveau te tillen. Boek nu je afspraak met een van onze experts.