Jouw expert
in Odoo

Omdat elk bedrijf uniek is en geen enkel bedrijfsproces hetzelfde is, kijken we naar jouw behoeften en bouwen we een oplossing op maat van jouw bedrijf. We zorgen voor een implementatie die jouw doelstellingen haalt en een uitmuntende service na de go-live. Zo kan jij met een gerust hart focussen op wat er echt toe doet: jouw bedrijfsvoering.

Wie zijn wij?

Als Odoo Gold Partner helpt Dynapps bedrijven uit verschillende sectoren bij de implementatie en het gebruik van Odoo. Door onze jarenlange ervaring met uiteenlopende klanten en projecten zijn we de betrouwbare partner voor bedrijven in retail, distributie, e-commerce, accounting, services en business intelligence.

Wat doen we?

Je kan bij ons terecht voor de automatisering en digitalisering van jouw bedrijfsprocessen in Odoo. Van CRM, aankoop, verkoop, voorraadbeheer, boekhouding, projectbeheer, services, marketing tot e-commerce en rapportages. Daarnaast bieden we specifieke oplossingen aan per sector. 

Hoe maken we dat waar?

  • Experts die je helpen bij elk aspect van je bedrijfsvoering
  • Perfecte vertaling van jouw bedrijfsprocessen naar de Odoo software
  • Odoo support en optimalisatie dankzij onze ervaren service afdeling
  • Ondersteuning bij jouw project management, service management en change management
  • Opleiding op maat met duidelijke handleidingen om gemakkelijk aan de slag te gaan met Odoo
  • Ervaring in informatiebeveiliging én ISO 27001 gecertificeerd, de norm voor informatiebeveiliging

Al je activiteiten efficiënter maken?

Breng ze onder in één bedrijfssoftware.

Waarom kiezen voor Odoo en Dynapps?

Jouw bedrijf staat centraal bij Dynapps. Kies je voor ons, dan kies je voor een betrouwbare partner en Odoo expert. Door een persoonlijke aanpak, professioneel advies en doorgedreven service tillen we jouw bedrijf naar een hoger niveau.

Kennis & ervaring

Met onze jarenlange Odoo kennis en ervaring in verschillende sectoren weten we perfect hoe we je gericht kunnen helpen.

Grootste in Europa

Dynapps is de grootste Odoo implementator in Europa. Met meer dan 165 implementaties in diverse sectoren ben je zeker dat je alle voordelen van Odoo benut.

Service & ondersteuning

Nieuwe ERP-software heeft een invloed op je hele onderneming. Wij ondersteunen jou om Odoo te integreren bij iedereen in jouw bedrijf. Vraag het maar bij een van onze 3345 actieve Odoo gebruikers.

Welk probleem wil jij oplossen binnen
jouw organisatie?