Voorraad & MRP
in Odoo

Optimaliseer je voorraad- en productieprocessen met Odoo: een complete oplossing voor efficiënt en effectief beheer.
Of je nu werkorders plant, kwaliteitscontrole uitvoert, onderhoud plant of de supply chain stroomlijnt, Odoo en Dynapps bieden een uitgebreid scala aan tools en functionaliteiten om het gehele proces te verbeteren.
Meer info

Voorraadbeheer 

Met de voorraadbeheertool van Odoo kunnen bedrijven hun voorraad efficiënt beheren en controleren. Zo kan je gemakkelijk producten en varianten volgen, voorraadniveaus bijhouden, locaties beheren en inzicht krijgen in de beschikbaarheid van voorraad. Bovendien biedt de module geavanceerde functionaliteiten zoals streepjescodescanning, serienummerbeheer en batchbeheer. Beheer je voorraad vanaf nu op een kostefficiënte en nauwkeurige manier!

Meer info

Productie

Productie is vaak een tijdrovend proces. De Manufacturing module biedt daarom tools die uurregistratie overbodig maken, realtime communicatie aanbieden aan je werknemers en gegevens rechtstreeks vanaf je apparatuur vastleggen. Bovendien kan je al je voorraadniveaus optimaliseren door Odoo's nauwkeurige aanvullingsvoorstellen. 

Meer info

Inkoopbeheer

De Odoo Aankoop app is een complete oplossing voor inkoopbeheer die bedrijven helpt om hun inkoopprocessen te stroomlijnen, van bestelling tot betaling. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en krachtige functies kan de Aankoop app bedrijven helpen om tijd te besparen, efficiëntie te verbeteren en kosten te verlagen.

Meer info

Verkoopbeheer

De Odoo Verkoopbeheer module helpt om jouw verkoopproces te automatiseren en te verbeteren. De module biedt onder andere:

  • Het maken van offertes
    Het beheren van leads en opportuniteiten
  • Het volgen van de verkooppipeline
  • Het beheren van klantenrelaties
  • Het analyseren van verkoopgegevens

Meer info 

Onderhoud

Beheer je Odoo's onderhoudsactiviteiten met functionaliteiten zoals preventief onderhoud, onderhoudsplanning en technici-toewijzing. Vraag gemakkelijk gedetailleerde rapporten en analyses op die inzicht bieden in de prestaties en efficiëntie van onderhoudsprocessen, terwijl het beheer van apparaten en onderhoudsverzoeken georganiseerd en gestroomlijnd wordt. Op die manier kan je de betrouwbaarheid van je apparatuur maximaliseren.

Kwaliteit

Met deze module kan je eenvoudig kwaliteitsmeldingen activeren en controlepunten definiëren om kwaliteitscontroles op te roepen bij belangrijke voorraadbewerkingen en productieorders. Hierdoor ben je verzekerd van een consistente productkwaliteit. Bovendien kunt u kwaliteitscontroleplannen configureren om controles tijdens en na de productie, evenals bij materiaalontvangst, te activeren. Daarnaast bieden we geavanceerde mogelijkheden, zoals het toewijzen van speciale kwaliteitszones voor grondige controles van producten.

Samen aan de slag met voorraad en MRP in Odoo?

Bij Dynapps hebben we de expertise in huis om jouw voorraad- en productiebeheer tot een hoger niveau te tillen. Boek nu je afspraak met onze experts.