Declaraties in Odoo

Vraag jij altijd om het bonnetje bij het afrekenen? Ga je vervolgens verdwalen in een stapel papierwerk als je gaat declareren? Dan is de Odoo Declaratie module iets voor jou! Met deze module kun je al je bonnen digitaal bewaren en overzichtelijk inzien. Je ziet precies waaraan er geld wordt uitgegeven, hoeveel en of dit allemaal binnen het budget valt.


 

Geen bonnen meer kwijtraken

Met de Odoo Declaratie module kun je bonnen eenvoudig scannen en toevoegen aan je declaraties. Zo raak je ze nooit meer kwijt. Maak een foto van de bon met je telefoon en stuur deze naar een aangewezen e-mailadres. Je kunt je declaraties dus overal indienen.


On-the-go indienen

Heb je net een uitgave gedaan voor je werk? Met de Odoo Declaratie module kun je deze eenvoudig onderweg indienen. Maak een foto van het bonnetje met je telefoon en stuur deze naar een aangewezen e-mailadres. De declaratie wordt dan automatisch aangemaakt en toegevoegd aan je dashboard.


 


Scan al je declaraties meteen

Met de Odoo Declaratie module kun je gebruik maken van OCR-technologie om bonnen automatisch te scannen en verwerken. Dit betekent dat je geen tijd meer hoeft te verspillen aan het intypen van bonnetjes. Odoo scant elke bon en maakt voor jou een declaratie aan met de totale kostprijs en de datum.


Samen aan de slag met declaraties in Odoo?

Bij Dynapps hebben we de expertise in huis om jouw bedrijfsprocessen tot een hoger niveau te tillen. Boek nu je afspraak met een van onze experts.