Marketing
in Odoo

Segmenteer je database van potentiële klanten om de juiste boodschap te leveren op het juiste moment. Van sociale media en e-mailmarketing tot marketing automation en live chat, Odoo zit boordevol handige tools om jouw marketingactiviteiten te boosten.

 

Email marketing

Bouw succesvolle e-mailcampagnes die potentiële klanten aanspreken. Odoo's gebruiksvriendelijke software zorgt ervoor dat jij de volledige controle houdt over de content en lay-out van je e-mails, ook zonder IT-kennis. Maak de meest overtuigende campagnes met behulp van de vele sjablonen en verrijk je content met titels, call-to-actions, socialemediaknoppen, footers en meer. 

Social marketing

Vergroot je je zichtbaarheid bij zowel potentiële als bestaande klanten dankzij Odoo's social marketing module. Sociale media is een belangrijk medium om klanten te ondersteunen en bedrijfsnieuws en -updates te delen. Daarnaast kun je met pushmeldingen en live chats proactief in contact komen met leads en websitebezoekers, en een superieure klantenervaring bieden. 

Actief in e-commerce?

Ben je actief in e-commerce? Dan kan je jouw online shop integreren met je CRM-systeem, waardoor je een beter overzicht krijgt van je klanten en hun aankoopgeschiedenis.

Marketing automation

Creëer eenvoudig campagnes met diverse paden in de visuele interface. Voeg nieuwe acties toe en selecteer tijd-triggers rechtstreeks in je workflow. Bovendien kun je veel meer automatiseren dan alleen je e-mails. Creëer end-to-end klanttrajecten en laat leads automatisch doorschuiven in je verkoopkanaal of wijs gegarandeerde klanten toe aan je verkoopteam.

Ontdek zelf de voordelen van Odoo

Gedaan met verschillende softwaretoepassingen. Met Odoo verbeter je je efficiëntie en verlaag je je kosten.