Van 2 tot 4 oktober vind je ons op de Odoo Experience Days (OXP 2024) in Brussel - een niet te missen evenement waar de kracht en mogelijkheden van Odoo worden getoond. En natuurlijk zijn wij als n°1 Odoo Gold Partner ter wereld ook van de partij! Tijdens OXP 2024 ontdek je de nieuwste versie van Odoo en ontmoet je onze experts.
Plan jouw bezoek

OXP 2024, het n°1 Odoo event wereldwijd

Op de Odoo Experience Days ontmoeten 35.000 professionals elkaar, vind je 150 exposanten en staan er meer dan 350 boeiende lezingen en break-out sessies op het programma. Inspirerende sprekers - waaronder ook onze eigen experts - praten over thema's zoals Odoo best practices, functionele mogelijkheden en groei. 

Ontdek Odoo

Ontdek de nieuwste features, innovaties en verbeteringen in de gloednieuwe versie van Odoo. 

Inspiratie

Verkrijg kennis en inspiratie over trends en best practices.

Netwerk

Connecteer met gelijkgestemde professionals uit dezelfde branche en onze eigen Odoo experts. 

Ontdek onze
 OXP talks

Ook dit jaar zullen onze professionele experts deelnemen aan de OXP talks. De onderwerpen en sprekers worden vanaf augustus bekend gemaakt - houd dus zeker deze pagina in de gaten. Nieuwsgierig naar meer? Ontdek al onze voorgaande OXP talks hier.

Ontdek Odoo 18

De nieuwste versie van Odoo, Odoo 18, wordt voorgesteld tijdens de Odoo Experience Days. Met onder meer een verbeterde UX/UI, uitgebreide zoekfunctie, krachtigere e-commerce integraties en verbeterde modules voor accounting, voorraadbeheer en productie - belooft de nieuwe versie veel goeds! Binnenkort meer.

Orion's story

Pas deze drie kolommen aan om te voldoen aan uw design noden. Om een kolom te dupliceren, verwijderen of verplaatsen, selecteert u de kolom en gebruikt u de bovenste iconen om uw actie uit te voeren.

Bekijk de talk

Odoo LIMS

Om een vierde kolom toe te voegen verkleint u de grootte van deze drie kolommen met het juiste icoon van elk blok. Dupliceer vervolgens één van de kolommen om een nieuwe aan te maken als kopie

Bekijk de talk

Functie drie

Verwijder de bovenstaande afbeelding of vervang ze door een afbeelding die uw bericht illustreert. Klik op de afbeelding om de afgeronden hoeken hun stijl te wijzigen.

Plan jouw afspraak

Splits e-mailadressen met een komma.