Odoo
Al je activiteiten
in één bedrijfssoftware

Odoo helpt jouw bedrijf om alle processen te optimaliseren en digitaliseren. Het is een volledig geïntegreerde oplossing voor bedrijfsbeheer, inclusief modules voor boekhouding, verkoop, inkoop, CRM, productie, voorraadbeheer en meer. Gedaan met investeren in verschillende softwaretoepassingen. Gebruik enkel de modules die je echt nodig hebt.

Dynapps is Odoo Gold Partner

Als n°1 Odoo implementatiepartner in Europa verrijken en vereenvoudigen we jouw bedrijfsprocessen om je zo klaar te maken voor de uitdagingen van morgen. Wij hebben veel kennis over Odoo, maar misschien nog belangrijker: wij hebben vakmensen in verschillende gebieden, zoals retail, distributie, e-commerce, accounting, service en business intelligence.

Waarvoor kan jij Odoo gebruiken?

Gebruik jij ook nog meerdere losse softwarepakketten? Odoo bundelt alles in één gebruiksvriendelijk ERP-pakket Met alle verschillende modules kan je in één keer al je processen automatiseren, wat grote voordelen heeft voor je efficiëntie en winstgevendheid. Odoo is modulair. Dat betekent dat je alleen de modules hoeft te implementeren die je nodig hebt. Je kan ook op elk moment een extra Odoo-module toevoegen of aanpassen. 

Sales

Verzend offertes en sluit eenvoudig deals.

Marketing

Segmenteer je database van potentiële klanten en genereer meer leads.

Financiën

Beheer je offertes, orders, facturen en verzendingen.

Project management

Automatiseer activiteiten, plan taken en analyseer wat er speelt binnen jouw team.

Website

Creëer de website die jij voor ogen hebt dankzij de kracht van bouwblokken.

Voorraadbeheer

Volg bestellingen en houd jouw voorraad up-to-date.

Waarom wij fan zijn van Odoo

Odoo is een CRM-systeem dat daadwerkelijk om de klant draait. Dit zijn de voordelen van Odoo:

1
Modulair

Wat een keuze! Met odoo heb je heel wat mogelijkheden voor jouw bedrijf. Wij weten wat het systeem kan en kunnen jou helpen om het aan te passen aan jouw behoeften.

2
Integraties

Odoo biedt integraties met verschillende andere tools, zoals e-mailmarketingtools, e-commerceplatformen en meer. Daardoor kan je een naadloze ervaring bieden aan jouw klanten en medewerkers.

3
Gebruiksvriendelijk

Odoo is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een intuïtieve gebruikersinterface, waardoor zowel beginners als gevorderde gebruikers het gemakkelijk kunnen gebruiken.

4
Kostenbesparend

Odoo is betaalbaar en schaalbaar. Door het modulaire karakter is het eenvoudig om de software te gebruiken zonder enorme kosten vooraf. Daarnaast heb je een beter inzicht in de kwaliteit en efficiëntie van je processen.

5
Belgisch

Odoo is opgericht in België. Meer dan 5 miljoen gebruikers over de hele wereld gebruiken odoo, van startende bedrijven (1 gebruiker) tot grote ondernemingen (300.000+ gebruikers).

Ontdek zelf de voordelen van Odoo

Gedaan met verschillende softwaretoepassingen. Met Odoo verbeter je je efficiëntie en verlaag je je kosten.