Odoo Voorraadbeheer 
Software

Een actueel en gedetailleerd overzicht van je voorraad verkrijgen? Verbeter jouw efficiëntie en winstgevendheid met Odoo en ontdek wat de voorraadmodule van Odoo voor jou kan betekenen.
Meer info

Wat kan de voorraadmodule van Odoo?

Verbeter nu jouw magazijn efficiëntie.  Odoo Voorraadbeheer helpt je om jouw magazijn beter in te richten, je bevoorradingsmethode te verbeteren en ervoor te zorgen dat je altijd voldoende voorraad hebt zonder deze overbodig lang aan te houden.

Bovendien is de Odoo "voorraadbeheer software" onderdeel van de modulaire Odoo platform oplossing die volledig geïntegreerd is met de voorraadmodule, je kunt hem dus stand-alone gebruiken maar ook als onderdeel van de totaaloplossing.

Functies van de Odoo Voorraadbeheer Software

  • Beheer onbeperkte aantal voorraadlocaties en voorraadniveaus.
  • Volg voorraadbewegingen, zoals ontvangsten, overdrachten en verzendingen.
  • Optimaliseer voorraad met behulp van automatische voorraadberekeningen.
  • Stel regels in voor het automatisch aanvullen van voorraad.
  • Volledige barcode ondersteuning.
  • Tracering serienummers en/of batchnummers.
  • Houdbaarheidsdata.
  • Configureerbare routes.
  • En nog veel meer!
Beheer meerdere locaties en magazijnen

Je kunt meerdere magazijnen aanmaken en het overzicht ervan behouden door locaties binnen de magazijnen te definiëren. Bovendien zijn producten makkelijk te verplaatsen tussen de verschillende magazijnen, mocht dit nodig zijn. 

Meteen inzicht in de voorraadaantallen

Er bestaan verschillende manieren om inzicht te krijgen in jouw voorraadaantallen. Zo kun je bijvoorbeeld naar een van jouw magazijnen gaan om op basis van voorraadmutaties de voorraadaantallen op te vragen, maar je kunt ook de aantallen op productniveau opvragen los gezien van de magazijnen. 

Gedetailleerde productinformatie

Voeg tot in detail informatie toe aan ieder product. Stel parameters in voor producten waardoor automatisering in het proces optreedt.

Overzicht van alle voorraadmutaties

Voorraadmutaties in Odoo zijn overzichtelijk en compleet en overzichtelijk. Zo wordt er zorgvuldig en automatisch genoteerd wanneer er een product wordt verplaatst. Door het toevoegen van handige filters kun je bijvoorbeeld de voorraadmutaties van een bepaalde tijdsperiode opvragen. 

 
 


Samen aan de slag met voorraad en MRP in Odoo?

Bij Dynapps hebben we de expertise in huis om jouw voorraad- en productiebeheer tot een hoger niveau te tillen. Boek nu je afspraak met onze experts.