stroomlijn uw bedrijfsvoering

Eenvoudig beheer van leveranciers en inkooporders


Optimaliseer je supply chain en voorraadbeheer. Gebruik een enkele Odoo-omgeving om de bedrijfsvoering van meerdere bedrijven of magazijnen in te synchroniseren. Maak verkooporders, deel klanten, leveranciers en producten en beheer facturen voor alle ondernemingen tegelijk. Door de facturatieflow tussen bedrijven te automatiseren, bespaar je zelfs nóg meer tijd.

Automatiseer je inkoopproces

Verzend automatisch prijsaanvragen naar leveranciers op basis van voorraadniveaus.

Optimaliseer de wisselwerking tussen inkoop en voorraad met inkoopregels op basis van onder meer voorraad, logistieke regels, verkooporders en verwachte productieorders. Bepaal voor elk product apart hoe de voorraad wordt aangevuld, afhankelijk van de productie en de leveringstrategie.

Prijslijsten & productbeschikbaarheid van toeleveranciers

Sla je slag dankzij de juiste prijsinformatie.

Importeer prijslijsten en referenties van leveranciers voor slimmere aankopen op basis van promoties, aantallen en speciale voorwaarden. Volg productbeschikbaarheden op de voet en check je bestelstatus. Het is zelfs mogelijk je eigen prijzen te baseren op de prijzen van je leveranciers.

Krijg de scherpste aanbieding
met aanbestedingen

Onderhandel met verschillende partijen en vind zo de allerbeste prijs.

Schrijf aanbestedingen uit, integreer eenvoudig de antwoorden van leveranciers in het proces en vergelijk alle offertes. Kies voor het beste aanbod en verstuur in een handomdraai je inkooporder. Gebruik de analyse- en rapportagetools om de kwaliteit van je leverancier na het proces te evalueren.

Je kan ook 'Raamcontract' gebruiken om producten bij een leverancier te kopen tegen een overeengekomen prijs, op terugkerende basis gedurende een bepaalde tijd.

Krijg inzichtelijke statistieken
voor al je inkopen

Analyseer, maak prognoses en plan je bestellingen efficiënt

Ontvang nauwkeurige en flexibele statistieken over je leveranciers. Krijg inzicht in leveringsvertraging, prijsonderhandelingen, de hoeveelheden die ingekocht zijn en meer. Integreer de gegevens van je inkopen met je analytische boekhouding, zodat je precies krijgt te zien waar je het beste rendement behaalt.

Dé Odoo Gold Partner voor jou!

Dat we Gold Partner zijn, daar zijn we trots op. Dat ons team bestaat uit de juiste expertise, met mensen uit jouw vakgebied, daar zijn we fier op!

Onze referenties

Bekijk alles
Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Maak nu een afspraak

Onze experten staan voor je klaar en spreken jouw taal

Of neem contact met ons op