Dynapps behaalt gerenommeerde ISO 27001-certificaat

Met trots kondigen we aan dat we recent de gerenommeerde ISO 27001-certificering behaalden, dé wereldwijde norm voor databeveiliging. Dit certificaat is een erkenning van onze inzet voor informatie- en databeveiliging, en we zijn trots dat we onze klanten en partners de hoogste garanties kunnen blijven bieden.

In de digitale wereld van vandaag wordt data security en privacy steeds belangrijker. Het is dan ook niet verrassend dat klanten steeds vaker eisen stellen aan de informatiebeveiliging van hun leveranciers. Bij Dynapps begrijpen we het belang van dataveiligheid en daarom zijn we trots om aan te kondigen dat we recent het ISO 27001-certificaat hebben behaald, dé wereldwijde norm voor informatiebeveiliging. 
 
Als de enige Odoo-implementatiepartner die het ISO 27001-certificaat draagt, biedt Dynapps u de hoogste garanties voor uw dataveiligheid. Het ISO 27001-certificaat bevestigt dat wij als organisatie een effectief informatiebeveiligingsmanagementsysteem (ISMS) hebben geïmplementeerd dat voldoet aan de hoogste internationale normen voor informatiebeveiliging. Hierdoor kunt u zorgeloos focussen op uw bedrijfsactiviteiten, terwijl u erop kunt vertrouwen dat uw gegevens veilig en vertrouwelijk worden behandeld door Dynapps. 

Het behalen van de ISO 27001-certificering was al geruime tijd een prioriteit voor Dynapps.

"In een tijdperk waarin data alomtegenwoordig is en gegevensbeveiliging een steeds belangrijkere rol speelt, merken we dat steeds meer organisaties eisen dat hun leveranciers een goede informatiebeveiliging hebben," zegt Bram Van Espen, Service Director bij Dynapps.

Het certificeringsproces omvatte een grondige evaluatie van ons informatieveiligheidssysteem, inclusief het beleid, de procedures en controles ervan. Hierin werden we begeleid door Brand Compliance. We willen graag ook onze collega’s bedanken die dit proces intern hebben begeleid en een onmiskenbare inzet toonden. Een oprechte dankjewel aan Bram Van Espen (Service Director), Eric Lembregts (Security Officer), Bart Coolkens (Support Manager), Tine Peeters (Head of Admin), Isabelle Lambrechts (Head of HR).