We zijn trots op wat we doen. Iedere klant zien we als een partner.


We starten elk project vanuit de noodzaak om de bedrijfsprocessen te optimaliseren, niet vanuit een IT-behoefte. Dit vraagt om een diepgaand inzicht: proceskennis gekoppeld aan bedrijfskunde. Dynapps heeft ervaring opgebouwd in diverse sectoren en branches.


Filter resultaten
Productie

Dynapps bouwt mee aan de groei bij Medisale

Medisale heeft zijn activiteiten gestart in 2017, gegroeid uit een opslagplaats voor het beleveren van eigen apotheken, rusthuizen en psychiatrische instellingen. Al snel groeide Medisale uit tot een internationale groothandel met als uitvalsbais Gent, België maar met bijkantoren in Spanje en Lithouwen

Productie

Pluginvest kiest voor een volledig geïntegreerde website in Odoo

Pluginvest ondersteunt bedrijven in hun transitie naar een duurzame mobiliteit. Ze bieden verschillende laadoplossingen voor bedrijven en particulieren.

Productie

Maatwerkbedrijf Twerk heeft voor Odoo gekozen als ERP pakket

Twerk heeft voor Odoo gekozen via dynapps om hun processen beter op elkaar af te stemmen. En dat is succesvol gebleken.

Video
Productie

De implementatie van Odoo bij Climatrix.

Na een boeiende analyse bij Climatrix, dé partner voor professionals in innovatieve verwarmings- en koelingssystemen, zijn we begin mei 2020 gestart met de implementatie van Odoo.

Video
Zorgsector

Bednet kiest voor dynapps

Bednet werkt sinds een viertal jaren met Odoo om hun interne werkprocessen te ondersteunen. Op die manier worden de adminstratieve processen geautomatiseerd waardoor de bednet medewerkers zich kunnen bezighouden met hun 'core business'

Productie

Waterstof gebruiken als energiebron? Borit's bedrijfsvoering met Odoo

In waterstof zit drie keer meer energie dan in diesel. Met de verbranding van waterstof komen geen CO2, SOx en fijn stof vrij. En het enige dat uit de uitlaat komt, is water.

Video

Dynapps implementeert Odoo in Nairobi voor Puratos.

Puratos was op zoek naar een snel en éénvoudig te implementeren ERP pakket voor een aantal dochterondernemingen. In eerste instantie is het doel aankoop, verkoop, logistiek, CRM en boekhouding te gebruiken en daarna uit te breiden met onder andere productie.

Pitpoint en Powerdale kiezen ook voor Odoo!

Het belang van groener gaan leven blijft een hot topic. Reden te meer dat wij met dynapps hieraan willen meewerken. We zijn dan ook fier dat onze klanten Pitpoint clean fuels en Powerdale ook gekozen hebben voor Odoo.

Productie

Het groeitraject van fietsleasing bedrijf CYCLIS.

Onze klant Cyclis biedt hier met hun fietsleasings een antwoord op. Laat je auto eens staan en verlaag zo je ecologische voetafdruk. Dynapps heeft samen met Cyclis het groeitraject ondersteund met Odoo als ERP pakket.

Video
Telecommunicatie

Telsmart kiest voor dynapps als Odoo Gold Partner!

Telsmart zit in een sterke groei. Om deze groei administratief te kunnen ondersteunen, gebruikt Telsmart al enige tijd Odoo. Om op korte tijd nog verder te kunnen accelereren in de groei, gaat Telsmart met Odoo GOLD partner dynapps in zee

Productie

Dynapps implementeert Odoo bij Cemminerals

De nieuwe cementfabriek van Cemminerals in de Gentse zeehaven is klaar voor productie. De initiatiefnemer is Deceuninck-topman Francis Van Eeckhout.