Wat is er nieuw in Voorraadbeheer met Odoo 17?

Ontdek de laatste innovatieve updates in Odoo 17 die jouw voorraadbeheer revolutioneren. Deze blog ligt de belangrijkste hoogtepunten toe die jouw voorraadcontrole naar nieuwe hoogten zullen tillen.

 
 1. Verbeterde Barcode-efficiëntie
Duik in de verbeterde Barcode 17-functies in Odoo 17, ontworpen om uw voorraadoperaties te versnellen, fouten te minimaliseren en verwerkingstijden te verkorten.

2. Geavanceerde Barcode Scanning mogelijkheden
Ontdek de kracht van geavanceerde barcodescanning in Odoo 17, die nauwkeurige producttracking biedt, directe gegevens over hoeveelheid, vervaldatum en opslag, en uw voorraadnauwkeurigheid optimaliseert.

3. Vereenvoudigde Overdrachten & Superieure Traceerbaarheid
Verken hoe Odoo 17 productoverdrachten vereenvoudigt en de traceerbaarheid verhoogt, waardoor u uw voorraad naadloos kunt beheren met verbeterde zichtbaarheid en controle.

4. Revolutionair Product- & Lotbeheer
Duik in de nieuwe wereld van product- en lotbeheer in Odoo 17, waar u gedetailleerde eigenschappen aan items kunt toevoegen, organisatie en traceerbaarheid verbetert.

5. Efficiënte Productverplaatsing
Ontdek het gemak van producten verplaatsen in Odoo 17, met intuïtieve slepen-en-neerzetten en bulk-aanpassingsopties, die uw voorraadwerkstromen stroomlijnen.

6. 'Leas Package' Verwijdermethode
Leer over de 'Leas Package'-methode in Odoo 17, een strategische benadering van pakketbehandeling die ruimte optimaliseert en de tijd voor het plukken vermindert.

7. Verbeterde Aankoopapp
De Aankoopapp in Odoo 17 introduceert een leverancierscatalogus en innovatieve functies zoals aankoopkortingen en 'replenish to Max', die uw inkoopproces verrijken.

8. Verzending & Aanvulling Upgrades
Odoo 17 introduceert geavanceerde verzendconfiguraties, batchverzending en automatisch documentprinten, waardoor uw verzendprocessen efficiënter dan ooit zijn.

9. Geautomatiseerd Documentprinten
Ervaar het gemak van geautomatiseerd documentprinten in Odoo 17, waar u verschillende documenten moeiteloos kunt aanpassen en printen, wat uw operationele efficiëntie verhoogt.

10. Klaar voor de Toekomst met IoT-integratie
Omarm de toekomst met de IoT box softwareversie van Odoo 17, die een nieuw niveau van integratie en gemak biedt in het beheren van producteigenschappen en transfers.

11. Veelzijdig Barcode Label Printen
Odoo 17 breidt zijn mogelijkheden voor het printen van barcodelabels uit, ondersteunt diverse formaten en printertypes, en verbetert uw voorraadetikettering en -tracking.


Klaar voor jouw voorraadbeheer in Odoo 17?

Ga aan de slag met de nieuwste functies van Odoo 17 Voorraadbeheer en geef jouw bedrijf geavanceerde tools en inzichten voor ongeëvenaarde voorraadcontrole. Ontdek hoe deze updates uw voorraadprocessen kunnen transformeren, met precisie, efficiëntie en innovatie.


Benieuwd naar de voordelen die Odoo en Dynapps jou kunnen bieden?​

Neem contact op met ons!