Optimaliseer je bedrijfsprocessen met onze Odoo Starterspakketten

Heb je pas een bedrijf opgericht of ben je op zoek naar een eenvoudig te implementeren ERP-systeem dat meegroeit met jouw bedrijf? Ontdek dan de kracht van Odoo en onze Quickstart pakketten! Zo optimaliseer jij jouw bedrijfsprocessen in no-time.

Als nieuwe ondernemer/startup sta je voor uitdagingen als het gaat om groei en het beheer van je bedrijfsprocessen. Een veelvoorkomend pijnpunt is de overvloed aan beschikbare softwaretools. Elke tool heeft zijn eigen gebruikersinterface en -ervaring (UX/UI), wat leidt tot een wirwar aan systemen. Dit resulteert in fragmentatie van tooling en data, waardoor het moeilijker wordt om een helder overzicht te behouden. Deze versnippering heeft een directe impact op het gebruiksgemak en kan de efficiëntie en effectiviteit van het bedrijf ondermijnen. Daarom vragen veel bedrijven zich af: is er een behoefte aan één allesomvattende applicatie die al deze problemen kan oplossen en het bedrijf kan stroomlijnen?

De perfecte oplossing voor start-ups en KMO's

Onze Quickstart pakketten zijn ideaal voor startende ondernemers en kleine tot middelgrote ondernemingen die hun bedrijfsprocessen snel en efficiënt willen digitaliseren. Of u nu uw klantenbeheer wilt stroomlijnen, uw verkoopproces wilt automatiseren of uw facturatieproces wilt versnellen, onze Quickstart oplossing helpt u om uw bedrijf een vliegende start te geven.

Snel en eenvoudig aan de slag

Bij het kiezen voor een Quickstart pakket implementeren we standaard Odoo functionaliteiten zoals CRM, contacten en facturatie binnen uw bedrijf. We focussen op functionaliteiten die relevant zijn voor uw sector, waardoor we de implementatietijd kunnen verkorten en u snel op weg helpen. Dit alles bieden we aan als een out-of-the-box oplossing, wat betekent dat u onmiddellijk kunt starten zonder langdurige implementatietrajecten.

"In minder dan één dag ben je vertrokken met de fundamenten van Odoo. Start-ups die vanaf dag één het belang inzien van een volledig geautomatiseerd ERP systeem zijn beter gewapend tegen de administratieve uitdagingen tijdens een groeifase."

Elke BijnensProduct Development Director Dynapps
Wat zit er in jouw Odoo Starterpakket?

Het Quickstart pakket omvat de volgende essentiële modules: 

 • Contacten: Beheer al je zakelijke relaties op één plek.
 • CRM: Optimaliseer je klantenrelaties en verhoog je verkoopkansen. 
 • Verkoop: Automatiseer je verkoopprocessen van offerte tot order. 
 • Aankoop: Vereenvoudig je aankoopprocedures en voorraadbeheer. 
 • Facturatie: Stroomlijn je facturatieproces voor snellere betalingen.

Deze modules vormen de basis voor een gestroomlijnde bedrijfsvoering en zijn direct klaar voor gebruik. Bovendien, naarmate je bedrijf groeit, bieden deze oplossingen uitbreidingsmogelijkheden om aan je veranderende behoeften te voldoen.

Ontdek de voordelen van onze Quickstart pakketten
 • Snel en eenvoudig te implementeren 
 • Uitgebreide functionaliteiten: ERP, CRM, e-commerce 
 • Focus op uw sector 
 • Out-of-the-box oplossing 
 • Schaalbaar en flexibel 
 • Betaalbare oplossing 

Klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? 

Registreer je voor de Snel van Start met Odoo workshop en ontdek de voordelen zelf!