Ontmoet Jannes: Business Consultant bij Dynapps

Bijna twee jaar geleden voegde Jannes Van Rompaey zich bij het team van Dynapps, gewapend met een achtergrond in vertaling en logistiek, en een passie voor functionele analyse. In deze blog duiken we in zijn verhaal en ontdekken we waarom hij koos voor Dynapps, hoe zijn eerste weken verliepen, en wat hem dagelijks motiveert.

Jannes - waarom Dynapps?

"Ik koos voor Dynapps vanwege de focus op persoonlijke ontwikkeling en de open sfeer," vertelt Jannes. Dynapps, gelegen in de Kempen en dicht bij huis, bood hem de ideale mix van groeipotentieel en een dynamische werkomgeving. "Een verzameling van slimme koppen bij elkaar! Echt indrukwekkend."

Hoe verliepen de eerste weken?

Hoewel er toen nog geen officieel buddy systeem was, nam collega Koen Vranken deze rol informeel op zich. "Koen maakte me wegwijs in het bedrijf en hielp me enorm tijdens de onboarding," herinnert Jannes zich. "De hartelijke ontvangst van mijn collega’s maakte het starten in een nieuwe job veel minder spannend."

Momenteel krijgt elke nieuwe collega een toegewijde buddy toegewezen die jou op een informele wijze de 'Dynapps way' leert kennen. Je kan dus naast je rechtstreekse teamgenoten altijd terecht bij een buddy voor vragen.

"Een nieuwe job starten is altijd spannend, maar de collega’s bij Dynapps hebben dat ontzettend makkelijk gemaakt eigenlijk."

Jannes Van RompaeyBusiness Consultant
Waar haal je de meeste energie uit? 

"Het opbouwen van een goede relatie met mijn klanten en het oplossen van hun problemen, groot of klein, geeft mij de meeste voldoening," zegt Jannes. Deze interacties zorgen ervoor dat hij elke dag gemotiveerd blijft.

Welke learnings heb je? 

"Elke dag leer ik wel iets nieuws bij Dynapps, dankzij de enorme kennispool binnen het bedrijf," legt Jannes uit. Zijn aanpak voor projecten is gestructureerd en grondig, waarbij hij steeds blijft doorvragen tot hij een oplossing vindt.

Heb je tips voor toekomstige collega's?

Aan zij die nog twijfelen om de stap naar Business Consultant bij Dynapps te zetten, zegt Jannes lachend: "Niet twijfelen 😉. Het is een avontuur waarbij je elke dag groeit, zowel professioneel als persoonlijk."

"Het leuke aan Dynapps is dat er zoveel kennis (over Odoo, maar ook in het algemeen) in het bedrijf zit, dat ik elke dag het gevoel heb dat ik bijleer, ook na bijna twee jaar in dienst te zijn."

Jannes Van RompaeyBusiness Consultant

Net zoals Jannes op zoek naar een nieuwe uitdaging?