Omarm het buddyprogramma: Duik in onze Dynapps cultuur

Bij Dynapps gaat het om meer dan alleen werk; we bouwen een levendige werkomgeving waarin elk teamlid zich vanaf dag één gewaardeerd en gesteund voelt. Daarom hebben we het buddyprogramma geïntroduceerd, een initiatief dat is ontworpen om nieuwe collega's naadloos te integreren in onze dynamische bedrijfscultuur. Lees verder om meer te ontdekken over ons buddyprogramma en de voordelen voor zowel buddies als mentoren.

Een warm welkom voor onze nieuwe collega’s

Als nieuw lid van de Dynapps-familie krijg je meteen een warm en hartelijk onthaal van je buddy. Nog voordat je een voet in het kantoor hebt gezet, voel je dat je iemand hebt op wie je kunt rekenen. Zo ontvang je een kort berichtje met een persoonlijke introductie van jouw buddy en kan je direct je eerste vragen kwijt. Dit is een van de initiatieven die het buddyprogramma kracht  ontlenen - de perfecte mix van begeleiding en vriendschap.

"Ik voelde meteen een klik met mijn buddy vanaf het eerste mailtje. Zelfs voordat ik begon met werken, voelde ik me welkom. Een fijne start!"

Eline MaesenNieuwe collega met buddy

Maar wat houdt dat buddyprogramma precies in? Bij Dynapps koppelen we elke nieuwe collega aan een ervaren teamlid dat hun aanspreekpunt wordt voor zowel professionele als persoonlijke vragen. Het is een soort helpende hand - een vriendelijk gezicht dat je helpt om de ins en outs van ons bedrijf op een comfortabele en benaderbare manier te leren kennen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het bombarderen van je directe leidinggevenden met vragen. Jouw buddy staat klaar om je onboarding-ervaring moeiteloos te laten verlopen.

Waarom kiezen voor een buddy op het werk? ​

Natuurlijk draait het niet alleen om een vlotte start; het buddyprogramma brengt voordelen met zich mee die de hele Dynapps-organisatie ten goede komen. Laten we eens kijken hoe het zowel individuen als het bedrijf als geheel transformeert:

1. Persoonlijke groei: Via het buddyprogramma stimuleren we geleidelijke ontwikkeling van vaardigheden, waardoor motivatie en zelfvertrouwen toenemen bij zowel de nieuwe collega als hun buddy. Het is een mentorreis die hen in staat stelt om zelf de regie te nemen over hun eigen ontwikkeling. 

2. Productiviteit: Het buddyprogramma draagt bij aan de productiviteit binnen Dynapps door naadloze kennisoverdracht te faciliteren en een soepele onboarding te waarborgen. Hierdoor creëren we een omgeving waarin iedereen zich ondersteund voelt en zich met vertrouwen kan richten op zijn of haar werk.  

"Het meest waardevolle aspect van het hebben van een buddy op de werkvloer is de mogelijkheid om sneller in contact te komen met collega's. Het opent deuren om mensen buiten je directe team te ontmoeten, waardoor alles toegankelijker wordt.”

Michelle CuypersCollega en buddy
Iedereen ademt het Dynapps DNA

Bij Dynapps gaat ons buddyprogramma verder dan alleen onboarding - het gaat erom dat we ons bedrijfs-DNA overdragen aan elke nieuwe collega. Het draait allemaal om het bevorderen van een gevoel van verbinding en erbij horen, zodat ze kunnen gedijen en een blijvende impact kunnen hebben.

"Het moedigt nieuwe collega's aan om informele relaties aan te gaan met hun collega's, waardoor teamgrenzen worden overschreden. Het gaat erom dat we allemaal op één lijn liggen, een gevoel van eenheid en gezamenlijk doel bevorderen."

Isabelle LambrechtsHuman Resource Manager

Word jij onze nieuwe collega/buddy?

Ontdek al onze vacatures en sluit je aan bij Dynapps, zodat we samen kunnen bouwen aan een cultuur van ondersteuning en samenwerking. Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten. Heb jij ook al zin om jouw buddy te leren kennen?