Innovatie geïntegreerd: Lednlux® blijft voorop met Dynapps, Catena Company en Odoo

De hoeveelheid handmatig werk die we soms besteden aan processen die gemakkelijk geautomatiseerd kunnen worden, is vaak buitenproportioneel. Voor Lednlux®, een leider in innovatieve verlichtingsoplossingen, is het bijhouden van een actuele productcatalogus één van die taken. Ontdek hoe we hun processen vereenvoudigd hebben dankzij een krachtige samenwerking met Dynapps en Catena Company, met gebruik van Odoo en de DDP Suite.
Wat is PIM?

Product Information Management (PIM) systemen zijn essentieel voor bedrijven die grote hoeveelheden productgegevens beheren. Een PIM centraliseert productinformatie, zorgt voor nauwkeurigheid en consistentie over alle kanalen, en is cruciaal voor bedrijven die efficiënt en effectief willen opschalen.

Over Lednlux en hun behoeften

Gevestigd in Genk, specialiseert Lednlux® zich in LED-technologie en biedt gepersonaliseerde en creatieve verlichtingsoplossingen voornamelijk in de Belgische industriële en architecturale sectoren, met een groeiend internationaal bereik. De uitdaging? Hun productspecificaties actueel houden terwijl hun catalogus uitbreidde en evolueerde.

Enter Odoo

Odoo, een open-source ERP-systeem, is niet alleen een CRM; het bevat een suite van zakelijke applicaties essentieel voor moderne ondernemingen. Inzicht in de noodzaak van een geïntegreerde aanpak voor het beheren van hun groeiende productinformatie, koos Lednlux® voor de uitgebreide mogelijkheden van Odoo, inclusief de PIM-functionaliteiten.

Enter Dynapps en Catena

In samenwerking met Dynapps en Catena Company, begon Lednlux® met het implementeren van een op maat gemaakte oplossing om hun operationele processen te verbeteren. Dynapps, een ervaren Odoo-partner, samen met de creatieve ondersteuning van Catena Company, faciliteerde de integratie van Odoo's PIM met de DDP Suite, wat resulteerde in een dynamisch en robuust systeem dat de productcatalogus van Lednlux® vers en nauwkeurig houdt.

Hoe Lednlux vandaag schijnt dankzij hun PIM integratie

Vandaag de dag floreert Lednlux® met een systeem dat naadloos hun productdetails bijwerkt, waarbij real-time veranderingen over alle platforms worden weerspiegeld. Deze integratie heeft niet alleen hun interne efficiëntie versterkt, maar ook het vertrouwen van hun B2B-klanten en installateurs versterkt, die vertrouwen op de precisie van hun innovatieve productcatalogus.

Door strategische partnerschappen en slim gebruik van technologie zoals PIM en Odoo, blijft Lednlux® het pad verlichten voor innovatieve verlichtingsoplossingen, waarbij wordt bewezen dat bijblijven net zo cruciaal is als het licht dat ze aan de projecten van hun klanten brengen.

Benieuwd naar de voordelen die Odoo en Dynapps jou kunnen bieden?​

Neem contact op met ons!