Elaut's reis naar topkwaliteit met Odoo en Dynapps

Ontdek de fascinerende wereld van arcade games, waar Elaut Group al sinds 1959 indruk maakt. Hun avontuur laat zien hoe ze zich inzetten voor nieuwe ideeën en hun samenwerking met Odoo, een open-source ERP-systeem dat perfect past bij Elaut's streven naar innovatie en vooruitstrevende oplossingen.

 
 


Herken je het gevoel van opwinding wanneer je een prijs wint met een kermisgrijpkraan? Dat is een ervaring die je vaak aan Elaut te danken hebt! Al sinds 1959 is Elaut een voorloper in het ontwikkelen van topkwaliteit en innovatieve spellen die mensen over de hele wereld boeien. Van de bekende klauwmachines zoals E-Claw tot ticketgames als Ticket Circus en Wizard of Oz, Elaut staat synoniem voor entertainment in de productiewereld.

Elaut en Odoo: een match made in heaven?
Innovatie ten top
  • Elaut: Als baanbreker in de wereld van amusement en zakelijke games heeft Elaut's innovatieve gebruik van de klauwmachine-techniek de weg geplaveid voor hun aanhoudende succes.
  • Odoo: Beide floreren op het gebied van innovatie. Odoo, als een compleet bedrijfsbeheersysteem, is altijd in ontwikkeling en biedt geavanceerde oplossingen voor boekhouding, CRM en meer.
Een alomvattende aanpak
  • Elaut: Met een specialisatie in arcadespellen voor diverse ruimtes, tovert Elaut onbenutte plekken om in winstgevende zones, met een totaalvisie die het entertainmentlandschap verrijkt.
  • Odoo: Odoo sluit hierbij aan door zijn veelzijdigheid, die onder andere CRM, voorraadbeheer en HR omvat, en zo bedrijven klaarstoomt voor ingrijpende transformaties.
Automatisering en specialisatie
  • Elaut: Elaut, dat sinds 1959 vooroploopt met het automatiseren van attracties zoals botsauto's en het ontwikkelen van elektromechanische spellen, blijft innoveren in de amusementsbranche.
  • Odoo: Met zijn modulaire opbouw biedt Odoo bedrijven de kans om zich te specialiseren met oplossingen voor boekhouding, HR en projectmanagement.
Internationale groei en flexibiliteit
  • Elaut: Met overnames en dochterondernemingen in landen als de VS, Duitsland en Spanje, heeft Elaut internationaal een sterke positie veroverd.
  • Odoo: Net als Elaut, heeft Odoo een wereldwijde voetafdruk en aanpasbaarheid, wat zorgt dat ondernemingen overal ter wereld profiteren van op maat gemaakte oplossingen.
Dynapps - Jouw Odoo-implementatiepartner

Bij Dynapps zijn we er trots op dat we Elaut's succes in de amusementssector versterken met onze Odoo-integratie-expertise. Ons team zorgt voor een vlekkeloze integratie van Elaut's unieke behoeften met Odoo's krachtige mogelijkheden, waardoor we bedrijfsprocessen stroomlijnen en de efficiëntie verhogen.

Elaut's waarden en Odoo's functies vormen een krachtige combinatie. Ze delen een toewijding aan innovatie, allesomvattende oplossingen, specialisatie en wereldwijd succes. Door voor Odoo te kiezen, omarmt Elaut de geest van succes in de entertainmentindustrie met hoogwaardige, innovatieve oplossingen die wereldwijd aanslaan. Dit is waar topkwaliteit in entertainmentproductie samenkomt.


Benieuwd naar de voordelen die Odoo en Dynapps jou kunnen bieden?​

Neem contact op met ons!