Business Consultant bij Dynapps: ontdek Sylvie's verhaal

Sylvie Bozek, Business Consultant in onze Gentse afdeling, maakte afgelopen november de overstap naar Dynapps. Hoewel Sylvie geen specifieke IT-ervaring had, ontbrak het haar zeker niet aan durf om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dankzij haar ongeëvenaarde people-skills en drive, groeide Sylvie snel uit tot een onmisbare schakel. Wij laten Sylvie aan het woord over haar traject, haar belangrijkste lessen en haar plannen voor de toekomst.

Sylvie - waarom Dynapps?

"Vorig jaar besliste ik op zoek te gaan naar een nieuwe professionele uitdaging. Op dat moment kruiste de vacature van ‘Business Consultant’ mijn pad - en hoewel ik geen specifieke IT-ervaring had, besloot ik om mij kandidaat te stellen. Ik had maar 1 gesprek nodig met HR Manager Isabelle om hélemaal overtuigd te raken. De familiale sfeer, het flexibele werkschema, de afwisseling, de kansen die je krijgt om jezelf te ontwikkelen, … waren redenen om voluit voor Dynapps te gaan!"

Hoe verliepen de eerste weken?

"Vanaf dag 1 kreeg ik een buddy toegewezen - een collega die als mijn ‘go-to’ optrad, waar ik terecht kon met al mijn vragen - dit hielp me enorm vooruit! Door de vele trainings en tutorials tijdens de onboarding, duurde het niet lang voor ik me vertrouwd voelde met de inhoud van de job. Het was intensief, dat zeker wel. Maar dankzij het duidelijke onboardingtraject was alles behapbaar en overzichtelijk."

Waar haal je de meeste energie uit? 

"Het contact met klanten en het vinden van oplossingen om hun problemen op te lossen, geeft me de meeste energie. Het is fantastisch om te horen de klanten effectief geholpen zijn dankzij de oplossingen die we naar voren schuiven - zo voel je dat je echt impact hebt!

"De familiale sfeer, het flexibele werkschema, de afwisseling, de kansen die je krijgt om jezelf te ontwikkelen, … waren redenen om voluit voor Dynapps te gaan!"

Sylvie BozekBusiness Consultant
Welke learnings heb je? 

"Ik heb al erg veel functionele trainingen mogen volgen waardoor ik snel veel expertise heb kunnen inwinnen. Van CRM tot website, accounting & invoicing, sales, purchase, rental, point of sale, inventory, field service, planning, MRP, … the list goes on! De nodige zelfstudie is vereist maar als je ergens tegenaan loopt, is er altijd wel iemand waarbij je terecht kan. Je staat er niet alleen voor in dit leerproces!"

Heb je tips voor toekomstige collega's?

"Zelfs als je geen IT-achtergrond hebt, is het de moeite waard om Dynapps te overwegen. Dankzij Dynapps’ pragmatische can-do mentaliteit en de informele sfeer zijn er onnoemelijk veel kansen om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Door het nauwe contact met Isabelle en Michelle (onze Talent Acquisition Officers) en het transparante groeiplan, is er steeds ruimte om te praten over jouw persoonlijk groeitraject. Mijn advies? Knoop het gesprek aan."

"Het contact met klanten en het vinden van oplossingen om hun problemen op te lossen, geeft me de meeste energie. Het is fantastisch om te horen de klanten effectief geholpen zijn dankzij de oplossingen die we naar voren schuiven - zo voel je dat je echt impact hebt!"

Sylvie BozekBusiness Consultant

Net zoals Sylvie op zoek naar een nieuwe uitdaging?