Amianto bereikt snelheid en efficiëntie met Dynapps

Amianto, een vertrouwde leider op het gebied van asbestattesten, sloot onlangs een partnership met Dynapps, om Odoo naadloos te integreren en hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen. De gecertificeerde experts van Amianto voeren veilige inventarisaties uit en verstrekken uitgebreide asbestattesten. Met een focus op praktisch werken en efficiëntie zijn de gecertificeerde experts van Amianto trots op hun pragmatische en doeltreffende aanpak.

Snelle en betrouwbare asbestattesten:
Amianto's snelle doorlooptijd levert waarde en ROI

Amianto staat bekend om zijn snelle doorlooptijd en levert asbestattesten binnen vier werkdagen. Het bedrijf levert diensten aan zowel individuen als professionele markten zoals vastgoedagentschappen, vastgoedbeheerders en beheerders die regelmatig gebruikmaken van deze diensten. Hun doel is waarde te brengen door middel van snelheid, en zo een directe ROI voor hun klanten te garanderen.

"Dynapps, bekend om zijn uitzonderlijke samenwerking en klantgerichte aanpak, bleek de ideale partner te zijn. Ze gingen verder dan hun rol en namen actief deel aan brainstormsessies om onze specifieke behoeften te begrijpen en de beste oplossingen te bedenken."

Bart MartensBestuurder Amianto
Amianto's partnership met Dynapps: 
Doelgerichter werken en het volle potentieel van Odoo benutten

Om effectief te kunnen inspelen op de marktvraag en het hoge tempo aan te houden, zocht Amianto naar een geschikt systeem dat hun activiteiten kon ondersteunen. Odoo bleek de perfecte oplossing te zijn dat naadloos aan hun eisen voldeed. Amianto erkent zo de gebruiksvriendelijkheid van Odoo, met name op het gebied van online en webmogelijkheden. "De naadloze overgang tussen web en app is een van de grote voordelen van Odoo, samen met de schaalbaarheid van het platform, die onze groei en dynamiek ondersteunt", aldus Stijn De Loore, bestuurder bij Amianto.
 
Om het volle potentieel van Odoo te benutten, besliste Amianto om samen te werken met Dynapps als implementatiepartner. Na een recente upgrade van Odoo versie 15 naar versie 16, ervaart Amianto nu ook een verbeterde functionaliteit, performantie en gebruikerservaring.

Verbetering van de online aanwezigheid​

Amianto heeft samengewerkt met Dynapps om hun opnieuw gebrandmerkte website op het Odoo-platform te bouwen. Door gebruik te maken van de kracht van Odoo's bestaande sjablonen is het ontwerp naadloos afgestemd op de merkkleuren van Amianto, met als resultaat een visueel aantrekkelijke online aanwezigheid. 

Het integratieproces is uitgevoerd zonder externe verbindingen, waardoor de webformulieren naadloos gekoppeld zijn aan de Odoo-backend. Deze opmerkelijke functionaliteit is een intrinsiek kenmerk van Odoo, wat zorgt voor een naadloze en efficiënte gebruikerservaring. Door prioriteit te geven aan een snelle verkoopfunnel, zijn alle formulieren rechtstreeks geïntegreerd met het CRM-module van Odoo, waardoor effectieve en gestroomlijnde follow-upprocessen mogelijk zijn. 

Het team van Dynapps heeft op vaardige wijze gebruikgemaakt van de standaard bouwstenen van Odoo om een website te creëren die professionaliteit en verfijning uitstraalt. Het eindresultaat is een visueel indrukwekkende en gepolijste website die dient als een authentieke weergave van de merkidentiteit van Amianto. 

"Dynapps heeft opmerkelijke flexibiliteit getoond tijdens de samenwerking, waarbij ze erkennen hoe belangrijk dit is voor elk zakelijk initiatief. Ze hebben ervoor gezorgd dat ons CRM op maat is gemaakt voor onze unieke behoeften, waarbij verschillende verkoopkanalen zijn geïntegreerd en de website naadloos in het systeem is opgenomen"

Bart MartensBestuurder Amianto

Amianto profiteert nu van een uitgebreid Odoo-pakket, waardoor ze effectief hun klantrelaties, verkoopkanalen en website kunnen beheren. Het efficiënte systeem heeft Amianto in staat gesteld om het hoge tempo te handhaven en tijdige asbestattesten te leveren.

Van implementatie tot nazorg en support

"Dankzij de samenwerking met Dynapps hebben we een betrouwbare partner gevonden die altijd bereid is om boven verwachting aan onze behoeften te voldoen. Dynapps' toewijding om ons bedrijf te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden, heeft hen tot een onschatbare aanwinst gemaakt voor onze groei en succes", aldus Bart Martens, bestuurder.

Benieuwd naar wat Dynapps en Odoo voor jou kunnen betekenen?​

Op zoek naar een performante en allesomvattende oplossing om jouw zaak naar nieuwe hoogtes te tillen? 
Ontdek het hier!