Dynapps Nederland erkend als Odoo Gold Partner

Dynapps Nederland heeft recent een belangrijke mijlpaal bereikt: de officiële erkenning als Odoo Gold Partner. Het statuut Odoo Gold Partner, dat eerder al behaald werd door de Belgische vestigingen, is een bewijs dat we als gecertificeerde partner de kwaliteiten en expertise bevatten om bedrijven wereldwijd te helpen met de implementatie van Odoo. Dynapps België mag deze titel al sinds het ontstaan van ons bedrijf voeren, ze waren vanaf het ontstaan van Odoo (vroeger: OpenERP) al trouwe implementatiepartner. Nu draagt onze Nederlandse vestiging ook die kroon. Een bewijs van toewijding, teamwork en expertise van het hele bedrijf.

Dynapps Nederland – nu ook Odoo Gold Partner

In minder dan een jaar sinds de oprichting in oktober 2022 heeft Dynapps Nederland een opmerkelijke prestatie geleverd: Odoo Gold Partner. Deze prestatie is niet het werk van één enkele persoon, maar een gezamenlijke inspanning, gevoed door de passie en vaardigheden van ons hele team. Daarom bedanken we graag iedereen die heeft bijgedragen aan deze opmerkelijke reis. Een speciale vermelding gaat uit naar Roger Flinterman, kantoordirecteur Nederland, en onze managing partners Karel en Janik, wiens leiderschap en volharding cruciaal zijn geweest voor het succes.

"Dankzij ieders fantastische inzet, kennis, kunde en focus, hebben we in korte tijd deze mijlpaal weten te bereiken. Als de Dynapps groep hebben we gezamenlijk al onze krachten gebundeld om dit te verwezenlijken."

Roger FlintermanManaging Director, Dynapps Nederland
Wie zijn de experts van Dynapps Nederland? ​

Dynapps Nederland bestaat uit 7 straffe experts. Dankzij Roger, Satish, Robert, Lars, Anouk en Jasper – en recent vervoegd door onze nieuwste aanwinst Shiva - is er steeds animo op het kantoor in Capelle aan den IJssel. Het Nederlands portfolio bestaat uit 8 klanten waarvoor we het beheer van logistieke processen en distributiebeheer voorzien. Onze eerste klant, Houthandel – Frezerij van Hulst b.v., een groot familiebedrijf gespecialiseerd in hout, is van een veelal manuele bedrijfsvoering geëvolueerd naar een allesomvattend geautomatiseerd systeem, inclusief inkoop, productie, en boekhouding.

Over Odoo en het Odoo Gold Partnership

Odoo is een open-source bedrijfssoftwareplatform dat een breed scala aan bedrijfsbeheerapplicaties biedt. Het is ontworpen om bedrijven te helpen bij het beheren van verschillende aspecten van hun activiteiten, waaronder boekhouding, voorraadbeheer, CRM (Customer Relationship Management), HR (Human Resources), verkoop, marketing, productie en meer. Odoo streeft ernaar om bedrijven te voorzien van geïntegreerde tools om hun operationele processen te stroomlijnen, efficiëntie te verbeteren en de groei te bevorderen. 

Een Odoo Gold Partner is een bedrijf dat een hoog niveau van expertise en ervaring heeft met betrekking tot Odoo-implementaties en -services. Criteria om hiertoe te behoren zijn onder meer het aantal succesvolle Odoo-implementaties, het aantal gecertificeerde Odoo-consultants in het team, de klanttevredenheid en de algemene betrokkenheid bij de Odoo-gemeenschap. Een Odoo Gold Partner kan beschouwd worden als een toonaangevende speler in het leveren van Odoo-oplossingen en dat het de nodige kwalificaties en expertise heeft om klanten te helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen met behulp van de Odoo-software.

Op zoek naar een Odoo Gold Partner?

Als Odoo Gold Partner staan we steeds klaar om jou te helpen met de implementatie van Odoo. Of je nu hulp nodig hebt met Sales, Finance, E-Commerce, Websites, Marketing,... We voorzien met plezier het nodige maatwerk en onze expertise.