De juiste mensen met de juiste "skills" op de juiste plaats.


Dynapps is een bedrijf met jarenlange ervaring in het begeleiden van organisaties bij hun veranderingsprocessen. Ons doel: een duidelijk geïntegreerde bedrijfsvoering door middel van het opzetten van een ERP-systeem. Het invoeren van een ERP-systeem is een intensief proces. Dynapps begeleidt elke werknemer die betrokken is bij de implementatie zodat iedereen de nieuwe werkmethodes vlot en zonder problemen kan toepassen.

Wie zijn wij

Dynapps vertaalt de jobinhoud van uw medewerkers naar processen en automatisatie. We doen dat via Odoo. Op dit web-based platform bouwen wij ERP, CRM, HRM, e-commerce en BI rapportage oplossingen.Voor innovatieve bedrijven die openstaan om te groeien en om meer structuur en automatisatie in hun bedrijf te brengen.

Waarom Odoo via dynapps ?

• Vakmensen voor elk bedrijfsproces (boekhouden, logistiek, verkoop, e-commerce, ...)
• Perfecte vertaling van uw bedrijfsprocessen naar Odoo.
• Ervaren service afdeling met SLA’s.
• Project management, service management en change management.
• Opleiding op maat met duidelijke handleidingen.

12 jaar ervaring

Join our no-nonsense team

Door de snelle opmars van Odoo wereldwijd groeit het dynapps team elk jaar. Daarom zijn wij steeds op zoek naar gepassioneerde mensen om deel uit te maken van ons team.
Van Python developers, gedreven consultants tot frontend developers. 

Lees meer

Kennis & ervaring

Met onze jarenlange Odoo kennis en ervaring in retail, distributie, e-commerce, accounting, service en business intelligence, weten we perfect hoe we je het beste kunnen helpen.

Grootste in europa

Dynapps is de grootste odoo implementator in Europa. En daar zijn we trots op.

Service

We weten hoe belangrijk het is om een goede service te krijgen. Daarom is het prioriteit nummer 1 bij dynapps om u blijvend te ontzorgen.

Klaar om mee de toekomst te bepalen?

Naar onze vacatures

Dynapps, your partner in business !

Met onze jarenlange kennis en ervaring weten we perfect hoe we je het beste kunnen helpen. Ons doel? Een lange termijn partnership. Die maken we waar door een uitmuntende service na verkoop. Zo kan je met een gerust hart verder in jouw digitale transformatie.

Lees meer