verbeter uw marketing

E-mailmarketing gemakkelijk gemaakt

Ontwerp in een handomdraai e-mails met versleep- en verzetbare elementen

Bouw geweldige campagnes

Start vanaf de basis of gebruik één van onze thema's.

Maak succesvolle e-mailcampagnes die potentiële klanten aanspreken zonder enige IT-kennis. Houd volledige controle over je e-mailcontent en lay-out met de intuïtieve en gebruiksvriendelijke software.

Geen zin om zelf je nieuwsbrieven te ontwerpen? Geen probleem! Kies een ontwerp uit de vele sjablonen, pas de lay-out aan en voeg je tekst en afbeeldingen toe, en je bent klaar om je nieuwe campagne te verspreiden!

Kies je bouwstenen en versleep ze naar waar ze in je e-mail moeten komen te staan. Leuk in een handomdraai je content op met titels, calls-to-action, social media-knoppen en footers.

Segmenteer je database

Voor betere openings- en klikratio's.

Optimaliseer je resultaten door je campagnes naar doelgroepen binnen je database te verzenden. Selecteer leads, klanten of een andere groep uit je contactenlijst per land, datum, functie en meer. De databases zijn allemaal ontwikkeld om te zorgen dat je je content alleen naar de mensen stuurt met wie je je campagne wilt delen.

Bruikbaar op elk scherm

Garandeer dat je e-nieuwsbrief optimaal weergegeven wordt op elk scherm - of het nu op een tablet, mobiele telefoon of desktop is. Onze dynamische content zal zich automatisch aanpassen aan het scherm van de abonnee door de regelafstand in te stellen en de afbeeldingen te optimaliseren, wat de leesbaarheid op alle apparaten verhoogt.

Geavanceerde functies

Neem de volledige controle over elk aspect van je e-mailcampagnes.

Voeg een tracking code toe aan de links in je e-mailcampagnes en verkrijg een volledig overzicht van de prestaties van elke campagne op een speciaal dashboard met de Odoo Link Tracker.

Volg kansen en leads via Odoo CRM en analyseer de conversieratio, de verwachte inkomsten en de gegenereerde inkomsten van elk van je campagnes. Gebruik filters voor grondigere analyses.

Dé Odoo Gold Partner voor jou!

Dat we Gold Partner zijn, daar zijn we trots op. Dat ons team bestaat uit de juiste expertise, met mensen uit jouw vakgebied, daar zijn we fier op!

Onze referenties

Bekijk alles
Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Maak nu een afspraak

Onze experten staan voor je klaar en spreken jouw taal

Of neem contact met ons op