integreer uw diensten

Agile Project Management

Mooi. Gemakkelijk. Open source.

Maak prognoses van noden
en middelen

Projectprestatie en beschikbaarheid van werknemers

Plan je teams in voor projecten terwijl je rekening houdt met vakanties van werknemers. Plan vooruit voor opkomende projecten met prognoses gebaseerd op vergelijkbare projecten en schat deadlines nauwkeuriger in. Vergelijk prognoses met echte urenstaten voor een hoger rendement.

Gebruik de kracht van visuele informatie

Flexibel projectbeheer was nog nooit zo eenvoudig.

Vereenvoudig je processen en verbeter de samenwerking tussen medewerkers.
Verdeel je project in hapklare taken en wijs ze toe aan je team voor verbeterde samenwerking.
Maak aangepaste fases voor ieder project om het overzicht van je workflow te vereenvoudigen en verbeter de algemene projectefficiëntie.

Bespreek taken
Deel documenten

Voeg korte notities of bestanden aan een taak toe en blijf verbonden met je team. Je hoeft niet langer eindeloze opvolgingsvergaderingen bij te wonen om op de hoogte te blijven van je projecten. Communiceer via de chatbox, schrijf op een gedeeld realtime notitieblok, of gebruik de live chat — allemaal binnen één enkele interface!

Dé Odoo Gold Partner voor jou!

Dat we Gold Partner zijn, daar zijn we trots op. Dat ons team bestaat uit de juiste expertise, met mensen uit jouw vakgebied, daar zijn we fier op!

Onze referenties

Bekijk alles
Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Maak nu een afspraak

Onze experten staan voor je klaar en spreken jouw taal

Of neem contact met ons op