Odoo integraties
voor betalingen

Dankzij onze integraties met betalingproviders wordt het accepteren van veilige betalingen, het automatiseren van abonnementsbeheer en het vereenvoudigen van het incassoproces mogelijk gemaakt. Profiteer van een probleemloze betalingsverwerking en een geoptimaliseerd financieel beheer binnen Odoo. Daarnaast integreren met diverse betaalterminals. Geniet van een naadloze integratie met het kassasysteem (POS) en bied jouw klanten een veilige en gebruiksvriendelijke betaalervaring.

ontdek onze integraties met

Payment providers en terminals

Ingenico
Ayden
Wordline​
Six
Stripe
Mollie
Twikey
Bancontact
SEPA direct debit
PayU Latam
PayPal
Ogone
Amazon Payment Services
Buckaroo
COD
Flutterwave
Mercado Pago
Authorize.net
Alipay
AsiaPay

Samen aan de slag met integraties in Odoo?

Bij Dynapps hebben we de expertise in huis om jouw systemen te integreren met de tools van Odoo. Boek nu je afspraak met een van onze experts.

Ingenico

Optimaliseer uw betalingsprocessen met de naadloze integratie van Ingenico in Odoo. Vereenvoudig transacties, bied verschillende betaalmethoden aan en zorg voor een veilige en efficiënte betalingservaring voor uw klanten.

Ayden

Met de Ayden-integratie in Odoo kunt u uw betalingssysteem stroomlijnen en een breed scala aan wereldwijde betaalmethoden accepteren. Maak het voor uw klanten gemakkelijker om te betalen en verbeter uw conversiepercentage met deze betrouwbare en veelzijdige betalingsoplossing.

Worldline

 Verbeter uw betalingsverwerking en verhoog de klanttevredenheid met de Wordline-integratie in Odoo. Accepteer verschillende betaalmethoden, optimaliseer uw transacties en bied een soepele betalingservaring aan uw klanten.

Six

SIX-integratie in Odoo biedt u een gestroomlijnde betalingsoplossing met uitgebreide functionaliteit. Vereenvoudig uw betalingsprocessen, garandeer veilige transacties en verbeter de efficiëntie van uw bedrijfsactiviteiten.

Stripe

Met de naadloze integratie van Stripe in Odoo kunt u eenvoudig creditcardbetalingen en andere online betaalmethoden accepteren. Vereenvoudig uw betalingservaring, verhoog de veiligheid en bied uw klanten meer flexibiliteit bij het afrekenen.

Mollie

Optimaliseer uw betalingsverwerking met de Mollie-integratie in Odoo. Accepteer een breed scala aan betaalmethoden, bied een naadloze checkout-ervaring en vereenvoudig uw financiële transacties.

Twikey

Met de Twikey-integratie in Odoo kunt u eenvoudig automatische incasso's en digitale machtigingen beheren. Vereenvoudig uw debiteurenbeheer, versnel het betaalproces en verminder het risico op fouten.

Bancontact

Maak gebruik van de Bancontact-integratie in Odoo om betalingen via de meest populaire betaalmethode in België te accepteren. Bied uw klanten gemak en veiligheid bij het afrekenen, en verbeter de conversie van uw webshop.

SEPA Direct Debit

Met de SEPA Direct Debit-integratie in Odoo kunt u automatische incasso's innen in euro's binnen de Europese Unie. Vereenvoudig uw debiteurenbeheer, verlaag de administratieve kosten en zorg voor een soepele betalingsverwerking.

PayPal

Maak gebruik van de PayPal-integratie in Odoo om veilige en snelle online betalingen te accepteren. Bied uw klanten de flexibiliteit om te betalen met hun PayPal-rekening of creditcard en vergroot uw wereldwijde bereik.

Ogone

Optimaliseer uw betalingsverwerking met de Ogone-integratie in Odoo. Accepteer diverse betaalmethoden, waaronder creditcards en lokale betaaloplossingen, en bied uw klanten een naadloze checkout-ervaring.

Buckaroo

Streamline uw betalingsprocessen met de Buckaroo-integratie in Odoo. Accepteer verschillende nationale en internationale betaalmethoden, inclusief creditcards en e-wallets, en zorg voor een vlotte afhandeling van financiële transacties.

Flutterwave

Met de Flutterwave-integratie in Odoo kunt u betalingen ontvangen via verschillende betaalmethoden in Afrika. Vergemakkelijk het afrekenproces voor uw klanten en breid uw bedrijf uit naar deze groeiende markt.

COD (cash on delivery)

Met de COD-integratie in Odoo kunt u betalingen bij aflevering accepteren. Bied uw klanten de mogelijkheid om contant of met pin te betalen bij ontvangst van hun bestelling, en vergroot zo het vertrouwen en de tevredenheid van uw klanten.

Mercado Pago

Optimaliseer uw betalingssysteem in Latijns-Amerika met de Mercado Pago-integratie in Odoo. Accepteer lokale betaalmethoden zoals creditcards, bankoverschrijvingen en contante betalingen via Oxxo, en bied uw klanten een gevarieerde betalingservaring.

Alipay

Maak gebruik van de Alipay-integratie in Odoo om uw zaken te doen met Chinese klanten. Accepteer betalingen via Alipay, de populaire digitale betaalmethode in China, en vergroot uw bereik in deze belangrijke markt.

Authorize.net

Met de Authorize.net-integratie in Odoo kunt u veilige online betalingen accepteren via creditcards en elektronische cheques. Vereenvoudig uw betalingsverwerking, bescherm gevoelige klantgegevens en verhoog de efficiëntie van uw betalingsstromen.

Amazon Payment Services

Met de Amazon Payment Services-integratie in Odoo kunt u uw klanten een vertrouwde en veilige betaalervaring bieden. Accepteer betalingen via Amazon Pay en bied uw klanten een snelle en gemakkelijke checkout-optie.

AsiaPay

Optimaliseer uw betalingssysteem in Azië met de AsiaPay-integratie in Odoo. Accepteer diverse lokale betaalmethoden, zoals UnionPay en Alipay, en bied uw klanten een vertrouwde en gebruiksvriendelijke betaalervaring.


Samen aan de slag met integraties in Odoo?

Bij Dynapps hebben we de expertise in huis om jouw systemen te integreren met de tools van Odoo. Boek nu je afspraak met een van onze experts.