Integraties voor 
retail en e-commerce

Wij begrijpen het belang van een naadloze integratie tussen Odoo en jouw retailactiviteiten. Met integraties zoals Niwzi, Shopify, Trustpilot en Akeneo kun je efficiënt productbeheer, orderverwerking en voorraadbeheer realiseren, en profiteren van een geïntegreerd systeem dat jouw (online) winkel synchroniseert met Odoo.

Niwzi

Niwzi is een krachtig retail- en e-commerceplatform dat naadloos integreert met Odoo. Het biedt geavanceerde functies voor productbeheer, orderverwerking en voorraadbeheer, waardoor je jouw retail- en e-commerceactiviteiten efficiënt kunt beheren.

Shopify

Shopify is een toonaangevend e-commerceplatform dat integreert met Odoo. Met deze integratie kun je jouw online winkel synchroniseren met Odoo, waardoor je een geïntegreerd beheersysteem hebt voor bestellingen, voorraad en klantgegevens.

Trustpilot

Trustpilot is een populaire review- en feedbackplatform dat integreert met Odoo. Met deze integratie kun je automatisch klantbeoordelingen en feedback verzamelen, waardoor je waardevolle inzichten kunt krijgen en jouw reputatie kunt beheren.

Akeneo

Akeneo is een krachtig platform voor order- en voorraadbeheer dat naadloos integreert met Odoo. Met Akeneo kun je jouw bestelprocessen stroomlijnen, voorraadniveaus bijhouden en efficiënt communiceren met leveranciers en klanten.

Samen aan de slag met integraties in Odoo?

Bij Dynapps hebben we de expertise in huis om jouw systemen te integreren met de tools van Odoo. Boek nu je afspraak met een van onze experts.