​​MRP in Odoo

Odoo MRP is een uitgebreide module die je helpt om je materiaalbeheer, aankopen en planning te optimaliseren. Met Odoo MRP heb je altijd inzicht in je voorraadniveaus, je behoeften en je levertijden. Zo kun je efficiënter werken, kosten besparen en je concurrentiepositie verbeteren.
Plus d’informations

 
 


Een ERP totaal pakket speciaal voor jouw bedrijf

 Ontdek de volledige potentie van je bedrijf met Odoo's speciale ERP-totaalpakket. Het versnellen en verbeteren van fabricageprocessen stelt Odoo in staat om aanzienlijke kostenbesparingen voor jouw bedrijf te realiseren. De unieke kracht van dit pakket ligt in de geïntegreerde aanpak, waarin productiebesturing, assetonderhoud, Product Life Cycle Management en kwaliteitscontrole naadloos samenkomen in één krachtige applicatie.

Nooit meer zorgen over tekorten in voorraad

Automatiseer je aankoopprocessen op diverse manieren, waardoor je de garantie hebt nooit meer met een tekort aan voorraad te zitten. Verder kun je jouw voorraadniveaus optimaliseren door gebruik te maken van routes, beperkingen en doorlooptijden.

Creëer een efficiënte werkomgeving

Deze module biedt de mogelijkheid om op elke werkplek een tablet in te zetten voor een doeltreffende werkplanning. Via dit apparaat kunnen diverse taken worden uitgevoerd, zoals het registreren van producties of het scannen van producten. Bovendien kunnen werkbladen direct worden weergegeven met instructies van de operator.

Travailler ensemble sur le stock et l‘ERP dans Odoo ?

Chez Dynapps, nous disposons de l’expertise nécessaire pour faire passer votre gestion des stocks et de la production au niveau supérieur. Prenez rendez-vous avec nos experts dès maintenant.