BOOST UW VERKOOP

Gebruiksvriendelijke Kassa

Zet het op in enkele minuten, verkoop in enkele seconden. Geschikt voor ieder apparaat. Beloon je trouwe klanten met punten, cadeaus en kortingen met de Odoo Loyalty-programma's. Het gehele proces is snel en kan volledig geautomatiseerd worden. Je klanten identificeren is nog sneller met loyalty-passen en barcode-id's.

Alles wat je winkel nodig heeft

Odoo POS is gebaseerd op een slimme interface dat ieder kleinhandelsbedrijf zonder problemen kan gebruiken. Doordat het extreem flexibel is, kan je Odoo POS configureren om aan je precieze behoeften te voldoen.

Online of offline

Odoo's Kassa blijft betrouwbaar, zelfs als je verbinding dat niet is.

Zet nieuwe winkels eenvoudig en snel op met enkel een internetverbinding. Gebruik je kassasysteem vervolgens overal en altijd.

Hoewel er een internetverbinding nodig is om het kassasysteem op te starten, blijft het volledig operationeel, zelfs na volledige ontkoppeling.

Geïntegreerd Voorraadbeheer

Realtime controle & nauwkeurige prognoses om voorzieningen te beheren.

Odoo Voorraadbeheer app synchroniseert automatisch elke transactie van het POS met de voorraad. Je kan in realtime de beschikbaarheid van producten zien zonder tijd te verliezen. Bovendien is het POS compatibel met Odoo eCommerce. Het is niet nodig om aparte voorraden op te stellen voor de twee apps, waardoor je je volledig kunt richten op de ontwikkeling van je multi-channelbedrijf.

Dé odoo Gold Partner voor jou!

Dat we Gold Partner zijn, daar zijn we trots op. Dat ons team bestaat uit de juiste expertise, met mensen uit jouw vakgebied, daar zijn we fier op!

Onze referenties

Bekijk alles
Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Maak nu een afspraak

Onze experten staan voor je klaar en spreken jouw taal

Of neem contact met ons op