Referenties

Pitpoint en Powerdale kiezen ook voor Odoo!

Het belang van groener gaan leven blijft een hot topic. Reden te meer dat wij met dynapps hieraan willen meewerken. We zijn dan ook fier dat onze klanten Pitpoint clean fuels en Powerdale ook gekozen hebben voor Odoo.

Pitpoint (https://www.pitpointcleanfuels.com) maakt schone brandstoffen beschikbaar en betaalbaar op de weg naar zero emissie.

Powerdale (https://www.powerdale.com) is een technologieonderneming die al haar energie en middelen aanwendt voor de ontwikkeling van geavanceerde technologische oplossingen om de uitdagingen op het gebied van elektromobiliteit en energiebeheer aan te gaan.

Andere referenties

Bekijk alles
Productie

Dynapps bouwt mee aan de groei bij Medisale

Medisale heeft zijn activiteiten gestart in 2017, gegroeid uit een opslagplaats voor het beleveren van eigen apotheken, rusthuizen en psychiatrische instellingen. Al snel groeide Medisale uit tot een internationale groothandel met als uitvalsbais Gent, België maar met bijkantoren in Spanje en Lithouwen

Productie

Pluginvest kiest voor een volledig geïntegreerde website in Odoo

Pluginvest ondersteunt bedrijven in hun transitie naar een duurzame mobiliteit. Ze bieden verschillende laadoplossingen voor bedrijven en particulieren.

Maak nu een afspraak

Onze experten staan voor je klaar en spreken jouw taal

Of neem contact met ons op