Referenties

De implementatie van Odoo bij Climatrix.


Climatrix succesvol live met Odoo.

Na een boeiende analyse bij Climatrix, dé partner voor professionals in innovatieve verwarmings- en koelingssystemen, zijn we begin mei 2020 gestart met de implementatie van Odoo.

Climatrix vindt zijn roots bij het Limburgse bedrijf Rofix. In 2011 richtte de Limburgse onderneemster Kim Vaessen Climatrix op in het pand van haar ouders en in september verhuisden ze naar een nieuwe locatie te Dilsen-Stokkem.

De grootste uitdaging in dit project lag erin om zoveel mogelijk workshops remote te organiseren, maar een goede planning en duidelijke afspraken hebben geresulteerd in een vlotte overgang naar Odoo op 4/1/2021.

Dit project werd ondersteund door een externe partner Younify, zij bundelden de krachten van de key-users en werkten mee aan deze succesvolle implementatie.

 
 

 

Andere referenties

Bekijk alles
Productie

Dynapps bouwt mee aan de groei bij Medisale

Medisale heeft zijn activiteiten gestart in 2017, gegroeid uit een opslagplaats voor het beleveren van eigen apotheken, rusthuizen en psychiatrische instellingen. Al snel groeide Medisale uit tot een internationale groothandel met als uitvalsbais Gent, België maar met bijkantoren in Spanje en Lithouwen

Productie

Pluginvest kiest voor een volledig geïntegreerde website in Odoo

Pluginvest ondersteunt bedrijven in hun transitie naar een duurzame mobiliteit. Ze bieden verschillende laadoplossingen voor bedrijven en particulieren.

Maak nu een afspraak

Onze experten staan voor je klaar en spreken jouw taal

Of neem contact met ons op