Nieuws

Webinar : Een alles-in-één web en E-commerce oplossing in Odoo?

Voor ondernemingen is online aanwezigheid in tijden van corona een must . Hiermee is ook de tendens gezet voor de volgende jaren en zal de e-commerce markt exponentieel groeien.
Reden te meer om deze boot niet te missen en in te zetten op het online servicen van uw klanten.

Tijdens ons webinar van 18 maart 2021 overlopen we de mogelijkheden van een website en webshop in Odoo en de voordelen van een volledig geïntegreerd systeem. Connecties met externe systemen zijn in dit geval overbodig.

Daarnaast zal de mass mailing app binnen Odoo getoond worden en bekijken we de verschillende mogelijkheden van deze app.

We gaan van start om 15u30 stipt en op het einde voorzien we de mogelijkheid om vragen te stellen. We sluiten af om 16u30.

De deelname aan het webinar is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven kan via https://www.dynapps.be/event/webinar-uw-website-webshop-in-odoo-2021-03-18-2/register.

Kan u er niet bij zijn op 18 maart maar ontvangt u graag meer informatie over onze diensten, contacteer ons dan via https://www.dynapps.be/contactus of stuur een mailtje naar info@dynapps.be

Andere berichten

Bekijk alles
Nieuws

Twikey and Dynapps Collaborate to Develop new Odoo module for recurring payments

As a business owner, if you send invoices regularly to the same customers or companies, or if your company uses subscription-based invoicing, you may spend a lot of time tracking and following up on unpaid or outstanding invoices.

Nieuws

Dynapps en Twikey ontwikkelen samen nieuwe Odoo module voor een geautomatiseerd domiciliëringsproces

Dankzij deze module met Odoo worden domicilieringstransacties automatisch uitgewisseld met uw bank, U moet enkel nog de factuur aanmaken.

Dé odoo Gold Partner voor jou!

Dat we Gold Partner zijn, daar zijn we trots op. Dat ons team bestaat uit de juiste expertise, met mensen uit jouw vakgebied, daar zijn we fier op!