Nieuws

Odoo Gold Partner Dynapps zet haar internationale ambities kracht bij met nieuwe website, logo en huisstijl

Odoo Gold Partner Dynapps zet haar internationale ambities kracht bij met nieuwe website, logo en huisstijl.

Dynapps, de grootste Odoo-implementatiepartner in de Benelux, met kantoren te Geel en Kortrijk, maakte de afgelopen jaren een spectaculaire groei door en heeft nu ook uitgesproken ambities over de landsgrenzen heen. Om het groeiverhaal extra in de verf te zetten, kiest Dynapps voor een nieuwe branding die haar expertise, ervaring, waarden en normen uitstraalt.

Als pionier in Odoo implementaties heeft Dynapps (www.dynapps.be) reeds meer dan 12 jaar ervaring met het begeleiden van klanten bij hun digitale transformatie in België en Nederland.

Vandaag implementeert Dynapps logistieke modules, CRM, e-commerce webshops, accounting en andere kritische bedrijfsapplicaties exclusief in de geïntegreerde open source ERP oplossing van Odoo. Onlangs werden de eerste anorganische stappen gezet met de overname van Upware, een lokale Odoo partner in Kortrijk, en zijn concrete gesprekken met verschillende internationale concullegas lopende.

De razendsnelle wereldwijde groei van marktaandeel, tegen gevestigde waarden Microsoft, Oracle en SAP in, blijft niet onopgemerkt. Zo werd Odoo in 2021 bekroond tot Onderneming van het Jaar én waardevolste Belgisch techbedrijf, en wordt het geleid door de oprichter en Franstalige Manager van het Jaar Fabien Pinckaers. Het Odoo partnerlandschap kan door de groeiende populariteit van het flexibele ERP pakket nauwelijks aan de vraag voldoen en moet in sneltempo evolueren tot mature organisaties met schaal en structuur.

Stéphane De Deken, Account  Manager Partner Channel EMEA bij Odoo, bevestigt deze dynamiek en geeft aan dat ‘Steeds meer internationale bedrijven interesse tonen in Odoo door de toegenomen functionele en technische maturiteit van de applicatie suite. De professionalisering en de groei van Odoo partners is daarom uitermate belangrijk om klanten tegemoet te komen. De expansie van Dynapps naar het buitenland levert zo nieuwe mogelijkheden op om meer internationale bedrijven te overtuigen om voor Odoo te kiezen als ERP software.’

Andere berichten

Bekijk alles
Nieuws

Twikey and Dynapps Collaborate to Develop new Odoo module for recurring payments

As a business owner, if you send invoices regularly to the same customers or companies, or if your company uses subscription-based invoicing, you may spend a lot of time tracking and following up on unpaid or outstanding invoices.

Nieuws

Dynapps en Twikey ontwikkelen samen nieuwe Odoo module voor een geautomatiseerd domiciliëringsproces

Dankzij deze module met Odoo worden domicilieringstransacties automatisch uitgewisseld met uw bank, U moet enkel nog de factuur aanmaken.

Dé odoo Gold Partner voor jou!

Dat we Gold Partner zijn, daar zijn we trots op. Dat ons team bestaat uit de juiste expertise, met mensen uit jouw vakgebied, daar zijn we fier op!