Nieuws

dynapps helpt je met odoo ERP quickstart snel op weg

Enterprise resource planning of ERP’s zijn computerprogramma’s die bedrijfsprocessen zoals de boekhouding, de logistiek en de aan- en verkoop ondersteunen. Een van de grootste spelers op de markt is Odoo, een Belgisch product. “Wij implementeren de software bij ondernemingen”, leggen Stijn Van Gelder en Elke Bijnens van DynApps uit. “We hebben niet alleen ontwikkelaars maar ook experten op het vlak van bijvoorbeeld boekhouding en logistiek in huis. Zo zorgen we er voor dat niet alleen technisch alles functioneert zoals het hoort maar dat ook de flow voor de klant helemaal klopt.”

Snel resultaat
DynApps stelt nu QuickStart voor. “We kregen veel vragen van klanten die graag snel resultaat willen zien en snel van start willen gaan met de nieuwe ERP-applicatie. Quickstart is modulair, zodat de software meegroeit met het bedrijf. Zo kan de klant kiezen voor customer relationship management of CRM in een eerste fase, vervolgens administratie, daarna de webshop…”

De voordelen zijn duidelijk voor Stijn en Elke. “Quickstart is een budgetvriendelijke out of the box-oplossing met een kort implementatietraject en uitbreidingsmogelijkheden binnen 1 geïntegreerd systeem. Voor ons betekent het meer business consultancy dan maatwerk.” Odoo zet Quickstart internationaal in de markt, DynApps mikt op de Kempen, Limburg en het zuiden van Nederland. Bij het Geelse bedrijf werken 38 mensen.

Bron : http://www.madeinkempen.be/nieuws/dynapps-helpt-met-nieuwe-quickstart-snel-op-weg/

Andere berichten

Bekijk alles
Nieuws

Twikey and Dynapps Collaborate to Develop new Odoo module for recurring payments

As a business owner, if you send invoices regularly to the same customers or companies, or if your company uses subscription-based invoicing, you may spend a lot of time tracking and following up on unpaid or outstanding invoices.

Nieuws

Dynapps en Twikey ontwikkelen samen nieuwe Odoo module voor een geautomatiseerd domiciliëringsproces

Dankzij deze module met Odoo worden domicilieringstransacties automatisch uitgewisseld met uw bank, U moet enkel nog de factuur aanmaken.

Dé odoo Gold Partner voor jou!

Dat we Gold Partner zijn, daar zijn we trots op. Dat ons team bestaat uit de juiste expertise, met mensen uit jouw vakgebied, daar zijn we fier op!