Nieuws

Dynapps doet mee aan de #ikfietsnaarhetwerk-week

Twee jaar geleden wilde onze klant Cyclis zo veel mogelijk werknemers in België motiveren om met de fiets naar het werk te gaan. Voor de eerste editie van de #ikfietsnaarhetwerk-dag sprongen meer dan 7500 werknemer op 19 september op hun fiets. Hiermee werd maar liefst 4000€ ingezameld voor Rode Neuzen Dag. De beslissing om van de #ikfietsnaarhetwerk-dag een jaarlijkse traditie te maken was snel genomen.

Editie nummer 2 vond plaats in volle corona-periode, waardoor een kleine aanpassing aan het concept nodig was. Op 25 juni werd er niet enkel naar het werk gefietst, ook tal van thuiswerkers maakten voor ze aan hun thuiswerkdag begonnen een symbolische fietsrit. Maar liefst 13.000 werknemers, waaronder de DynApps collega’s, smeerden de benen in en doneerden samen 17.000€ voor vzw Habbekrats, die hiermee fietsen kocht voor kansarme kinderen.

“The sky is the limit” dachten ze bij Cyclis, en in 2021 wordt de #ikfietsnaarhetwerk-dag uitgebreid naar een volledige #ikfietsnaarhetwerk-week. Zo kunnen ze meer werknemers bereiken die minstens 1 dag met de fiets naar het werk gaan. Meer fietsers, meer kilometers, maar vooral: meer plezier!

De #ikfietsnaarhetwerk-week gaat door van 14 tot en met 18 juni. Iedereen kan zich inschrijven, ook thuiswerkers.

Zelf ook deelnemen? https://www.cyclis.be/blog/cyclis-motiveert-met-ikfietsnaarhetwerk-iedereen-om-te-fietsen/


Andere berichten

Bekijk alles
Nieuws

Twikey and Dynapps Collaborate to Develop new Odoo module for recurring payments

As a business owner, if you send invoices regularly to the same customers or companies, or if your company uses subscription-based invoicing, you may spend a lot of time tracking and following up on unpaid or outstanding invoices.

Nieuws

Dynapps en Twikey ontwikkelen samen nieuwe Odoo module voor een geautomatiseerd domiciliëringsproces

Dankzij deze module met Odoo worden domicilieringstransacties automatisch uitgewisseld met uw bank, U moet enkel nog de factuur aanmaken.

Dé odoo Gold Partner voor jou!

Dat we Gold Partner zijn, daar zijn we trots op. Dat ons team bestaat uit de juiste expertise, met mensen uit jouw vakgebied, daar zijn we fier op!