Innovaties

WEBINAR: Data Quality Tool

Kwalitatieve data in Odoo is belangrijker dan u denkt! DynApps ontwikkelde een Data Quality Tool om snel inzage te krijgen in onvolledige of foute data in uw Odoo omgeving.

In ons dagelijkse leven maken we voortdurend gebruik van data. GPS, telefoonnummers, weerberichten, webshops, online bookingen, ... de lijst is eindeloos.

Ook in uw onderneming wordt veel data gecreëerd én opgeslagen op allerlei manieren: in Odoo, maar ook in Word documenten, spreadsheets en mailing lijsten.

Klanten, leveranciers en medewerkers gaan er vanuit dat deze data correct is. Maar is dat ook zo?

Data blijft niet correct uit zichzelf, integendeel. Data correct houden vraagt veel inspanning en discipline van iedereen binnen de onderneming, maar is ongelooflijk belangrijk. Wist u dat een gebrek aan kwalitatieve data één van de belangrijkste oorzaken is voor het falen van BI projecten is?

De Data Quality Cockpit geeft u een correct inzicht in uw data in Odoo, zodat deze constant gecorrigeerd en aangevuld kan worden en u zonder zorgen kan vertrouwen op kwalitatieve gegevens.

Ontdek in ons webinar op 6 mei 2021 hoe u de Data Quality Cockpit kan inzetten om de kwaliteit van uw data te vergroten.

We gaan van start om 16.00 stipt en op het einde voorzien we de mogelijkheid om vragen te stellen. We sluiten af om 17u00.

De deelname aan het webinar is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt.

Kan u er niet bij zijn op 6 mei maar ontvangt u graag meer informatie over onze diensten, contacteer ons dan via https://www.dynapps.be/contactus of stuur een mailtje naar info@dynapps.be

Andere berichten

Bekijk alles
Innovaties

Haal nog meer uit uw data met behulp van Machine Learning.

Daar waar in het verleden Machine Learning technologie vooral werd ingezet bij de grote multinationals, zien we steeds vaker dat ook KMOs gebruik maken van deze technologieën.

Dé odoo Gold Partner voor jou!

Dat we Gold Partner zijn, daar zijn we trots op. Dat ons team bestaat uit de juiste expertise, met mensen uit jouw vakgebied, daar zijn we fier op!